NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

E-book

Szerezd meg ezt a több mint 100 oldalas e-bookot, amely megmutatja merre indulj el a diéták útvesztőjéből kivezető úton.

Kell az útmutatás, letöltöm
Ajánlás

Tudd meg, mi a SZÁMODRA megfelelő étrend!

Erre van szükségem
Konyha

Rendeld házhoz az egészséges ételeket. Válassz kínálatunkból, kényelmesen, gyorsan!

Megnézem a menüt!
ALL-IN Csomag

Azoknak, akik nem kifogásokat keresnek, hanem teljes életmódváltást. Akiknél nincs több "majd ha"!

Megszerzem az ALL-IN csomagot
% Akció Tovább

Feliratkozom az érdekességekre!

Ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrissebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Az egészség az új vagyon. Az értéke felbecsülhetetlen.

Bocsi Viki vagyok, táplálkozási szakértő. Alkalmazott táplálkozástudományi képzést végeztem és ez a valódi nevem.

Évtizedek óta foglalkozom a táplálkozás témakörével a tanulmányaim és tapasztalataim alapján állítottam össze 2014-ben azt a speciális módszert, ami jelenleg is a nevemhez fűződik.

A célom az, hogy teljes megértést adjak az embereknek arról, hogy mi miért történik a testükben, hogy hogyan működünk, hogy az összefüggéseket, okokat, egyéni igényeket, különbözőségeket felfedjem és hogy mindenkinek átadhassam a teste használatához passzoló útmutatást.

Azt akarom, hogy az emberek a tudásukon alapuló szokásaikkal a betegségek helyett az egészség felé tartsanak.

Mélyen hiszek benne, hogy ezekben az egészségügyileg is nehéz időkben sokan felismerik, hogy mennyire fontos a tiszta, egészséges ételek fogyasztása és hogy idővel olyan pozitív változások indulhatnak el az emberek szokásaiban, amelyek az általános életminőség tartós javulását eredményezik majd és hogy az első szempont végül a betegségmegelőzés lesz.

Nem csak általánosságban törekszem arra, hogy az ügyfelekkel, megrendelőkkel szokásokat formáljunk át, hanem létrehoztunk egy széleskörben, speciális igényeket is kiszolgáló ételkiszállító szolgáltatást, amely az ország több, mint 300 települését ellátja egészséges alapanyagokból készült ételekkel. Mert az emberi test úgy működik jól, ha a számára szükséges alapanyagokhoz juttatjuk hozzá.

Szakmailag elismert szövetségeseinkkel együtt egy olyan szemléletformáló rendszert képviselünk, amit együttműködő orvosokkal, dietetikusokkal és gyógyszerészekkel is szívesen megosztunk.

Itt találkozhattál velünk a médiában.

Rólad, Neked...

Egészségtudatos ember vagy, olyan, aki hajlandó változtatni az étkezési szokásain és a berögzült, nem működő rutinjain az eredmény érdekében?

Fontos neked a külsőd? És nem mellesleg az egészséged? Akár most is belekezdhetsz az új életedbe! Egy olyan életbe, amikor elégedett vagy a külsőddel és a közérzeteddel.

percentage shopping-ladies

ALL-IN csomag

Szeretnél egy tűpontos kézikönyvet a testedhez? Szeretnéd tudni milyen étrendet kell kövess, hogy a tested egészségesen működjön hosszútávon?

Vess véget a haszontalan diétáknak, a rossz próbálkozásoknak, változtass az ételeden és életeden egyszerre

Tudj meg többet

Rólunk mondtákKosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás