NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

E-book Tovább Ajánlás Tovább Konyha Tovább Blog Tovább

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Rólad, neked

Egészségtudatos ember vagy, olyan, aki hajlandó változtatni az étkezési szokásain és a berögzült, nem működő rutinjain az eredmény érdekében?

Fontos neked a külsőd? És nem mellesleg az egészséged? Akár most is belekezdhetsz az új életedbe! Egy olyan életbe, amikor elégedett vagy a külsőddel és a közérzeteddel.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy az Ügyfeleinknek pontos és jól érthető képet adjunk a testük működéséről, az esetleges táplálkozásbeli különbözőségeikről, ezek összefüggéseiről, az alapvető Irányelveinkről és hogy ennek a tudásnak az átadásával együtt minden segítséget megadjunk nekik a testük használatához. Ennek eszközei a Személyes Ajánlás, a típus alapján letölthető e-Book és a Konyha által elkészített, országosan házhoz rendelhető ételek.

Rád szabva Tudatos élet, tudatos táplálkozás

Szeretnéd tudni, hogy a Teszteredményed alapján megkapott típusnak mik a legfőbb jellemzői és hogy hogyan és merre indulj el a diéták útvesztőjéből kivezető úton?

GAL termékek

Termékek Bocsi Viki Ajánlásával-Fő a természetesség! Hogy a mindennapjaid még egészségesebben és kiegyensúlyozottabban teljenek, összeválogattam Neked egy kizárólag természetes összetevőkből álló termékpalettát. Fő stratégiai partnerünk a GAL Vital ahol örök 10% kedvezményed van.

Tovább

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás