NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Tudd meg, mi a SZÁMODRA megfelelő étrend!

Szeretnél egy tűpontos kézikönyvet a testedhez? Szeretnéd tudni milyen étrendet kell kövess, hogy a tested egészségesen működjön hosszútávon?

Vess véget a haszontalan diétáknak, a rossz próbálkozásoknak, változtass az ételeden és életeden egyszerre!

Nincs általánosan működő étrend.

1.

A rossz próbálkozások végképp kibillenthetik a szervezetet a kényes egyensúlyából és elkezdődik az anyagcsere lassú vagy gyors hanyatlása, ami előbb-utóbb egészségügyi problémákhoz vezethet.

2.

Az anyagcserénk rugalmassága nem végtelen, a félresikerült próbálkozásokért és fogyókúrákért nagy árat fizethetünk, ha nem változtatunk hozzáállásunkon.

3.

Az interneten és a baráti körökben számtalan tanács, személyes történet, szuperdiéta és tévedhetetlen módszer kering. Napi ötszöri étkezés, zsírszegény táplálkozás, ketogén étrend, csirke-rizs, vegánság és társai.

Pedig ami az egyiknek bevált, az a másikat tönkreteszi.

Ha egyszer elkezdünk a ránk írt, személyre szabott Ajánlás szerint táplálkozni, rájövünk arra, hogy valójában mi kell, mire van szüksége a szervezetünknek. A testünk hálás lesz érte, fellélegzik és ezáltal a lelkünk is.

Egy olyan megoldást fogsz kapni, amitől az egészséged jobb irányba fordul:

  • Energikusabb és jobb közérzeted lesz
  • Nincs több feszültség, kattogás a kaján, hogy mit ehetsz
  • A tested fellélegzik, megnyugszik, működése és a reakciók egyértelművé válnak
  • Az emésztési és hormonális problémák javulhatnak, ami minőségibb, egészségesebb, életet eredményezhet
  • Optimálisabb testsúlyt érhetsz el koplalás nélkül, tápanyagban gazdag ételekkel

Nem egy fix étrendet kapsz, annál többet!

Egy olyan segítséget kapsz, ami hosszú távon, életvitelszerűen alkalmazható. És ne lepődj meg, ha szembe megy azzal, amit eddig a táplálkozásról helyesnek vagy jónak gondoltál. Ezen sokan átestünk már. A jó irányba tartó megoldások már csak ilyenek.

Változtass az ételeden és az életeden egyszerre!

A legtöbbünkben mindig van 1 nagy kérdés! Miért éri ez meg nekem?

Teljesen igazad van, hogy ezt a kérdést felteszed. Íme a válaszok:

  1. A mi módszerünk egy iránytű, ami megmutatja, hogy hogyan tudod a testedet jobb állapotba hozni, mindenféle szélsőségek nélkül. Nincs csodatermékünk, bogyónk. Vannak viszont fontos információink a te testedről, amiket meg kell tudnod. Tudni szeretnéd?
  2. A helyes táplálkozásra való törekvés nem valamiféle úri hóbort, van, amikor ténylegesen élet-halál kérdése. Életeket menthet az, ha megtanulunk jól táplálkozni, úgy táplálkozni, ahogyan azt a testünk kívánja, azzal etetni, aminek örül, amitől jól lesz. Fontos a fogyás, de az egészség sokkal fontosabb, és kizárólag mi magunk tudunk érte tenni.
  3. Amit mi mondunk, az mentes minden divatos táplálkozási irányzattól. Nincs benne újhullámos, trendi kitaláció. Egyszerre új és mégis örök. Ősidők óta igaz, és az is marad. Ahogyan az emberi test sem sokat változott ősidők óta.
  4. Megkapod mindazt a tapasztalot és tudást, amivel már segítettünk több ezer résztvevőnek. Természetesen csakis rád szabva. Nálunk nem kapsz nagy általánosságokat, de irányelveket igen.
  5. Véget vetünk a félresikerült fogyúkúrás próbálkozásaidnak, - amiért sokszor nagy árat fizet a testünk - és pontosan meghatározzuk a testműködésedhez illő megfelelő étrendet.

Ha egyszer elkezdünk az Ajánlás szerint táplálkozni, rájövünk arra, hogy valójában mi kell, mire van szüksége a szervezetünknek. A testünk hálás lesz érte, fellélegzik és ezáltal a lelkünk is.

Még gondolkodsz rajta, hogy megbízol-e bennünk?

Igazad van. Ezért összegyűjtöttünk egy pár visszajelzést rólunk. Olvasd el.Rólunk mondtákOké, mennyibe fog ez nekem kerülni?

Vannak akik horrorisztikus áron dolgoznak, de ezt bizonyára te is látod, ha már kicsit körbenéztél az internetes oldalakon személyre szabott táplálkozási megoldást keresve.

Mi inkább azt tudjuk megmutatni őszintén, hogy mi mindent adunk és mennyi mindent fogsz kapni tőlünk. Az első és talán legfontosabb az idő, amit belefektettünk a kutatásainkba, a konzultációkba, egyszóval a tudásunkba, amikkel igazán segíteni tudunk téged. Ha ezt az időt pénzre váltanánk, bizony több millió forintos összeg jönne ki.

Fontos, hogy tudd, mi első sorban NEM a tanácsadás iparban utazunk.

Mi egy Konyhát működtetünk, ahol mindenki típusának megfelelő ételt tud rendelni, hogy egészségesen tudjon étkezni.

Ezért határoztunk meg csak egy jelképes összeget arra az időre, amikor csak veled foglakozunk, hogy elkészítsük a személyes AJÁNLÁSODAT.

Rendben, de végül is mennyibe kerül?

Akik már megrendelték az AJÁNLÁST és látják magukon a változást, szinte kivétel nélkül azt mondták, hogy azonnal emeljünk árat. Hiszen ez az ár sokkal kisebb egészségük javulásához képest. Bevalljuk, hogy igazuk van, de mi azt szeretnénk, hogy minél többen megkapják ezt a személyre szabott útmutatót és gészségesen éljenek. Ez mi egyik küldetésünk.

Egyszer összeszámoltuk, hoigy mennyiért kellene adjuk az AJÁNLÁSt és bizony legalább 350.000 Ft-ért kellene áruljuk.

A jó hírünk az, hogy Neked ennek a töredékét kell befektesd egészségedbe. Egészen pontosan 45.000 Ft-ot.

Ezért az összegért cserébe kapsz egy személyre szabott Ajánlást, melyben betipizálunk és megkapod a rád szabott anyagodat, az alap tudnivalókat a tested működéséről, hogy milyen ételeket milyen arányban érdemes enned vagy nem enned a legjobb formád elérése és az egészséged javítása érdekében.

Csak rád fókuszálunk, az egyéni panaszokra, szokásokra, emésztési vagy hormonális problémákra, érzékenységekre.

Sportolási javaslatot is mellékelünk hozzá.

FONTOS! VEGÁN ÉTRENDET NEM KÉSZÍTÜNK, ennek az az oka, hogy nem támogatjuk a vegán életmódot, mert azt szeretnénk, hogy sok év múlva is egészségesek legyetek. Vegetáriánust igen, amennyiben halat, tojást eszel.

Mint látod, nem kevés időt foglalkozunk csak veled. Ezért is mondják, hogy emeljünk árat.... Majd, de nem most!

Bocsi Viki Ajánlás

FONTOS INFORMÁCIÓ!Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy csakis enyhébb, anyagcserével, emésztőrendszerrel és hormonrendszerrel összefüggő problémák esetén tudunk táplálkozási tanácsadást vállalni.

Táplálkozás segítségével lehet javítani a következőkön, de ezeken is csakis orvos által felállított diagnózis után: pajzsmirigy alulműködés, Hashimoto, inzulinrezisztencia, endometriózis, ösztrogéndominancia, puffadásos panaszok.

Daganatos, súlyos szív- és érrendszeri és egyéb hasonló betegségek esetén első körben mindenképpen a kezelőorvossal, szakorvossal kell konzultálni az életmódbeli változtatásokról.

LEHETŐSÉG NEKED TŐLEM. Ez most nem táplálkozás.

Ahogyan azt tudjuk, a betegségek legalább 70%-ának oka lelki eredetű.
A gyógyuláshoz mindenképpen változtatásra van szükség, ami szellemi szinten is kezelendő.

Nekem közel 10 éve segít a vallási filozófiám, a Dianetika és a Szcientológia kezelni a lelki eredetű problémáimat, csodálatos eredményekkel. A minden körülmény ellenére megőrzött épelméjűségem nagyrészt a tanultaknak, kezelt lelki problémáimnak köszönhető.
A Dianetika jelentése a “lelken át” és az elmére és szellemre vonatkozó alapelvekkel foglalkozik. Nem testi gyógyítással. A teszt nem old meg vagy kezel semmilyen testi betegséget és újra hangsúlyoznám, hogy mindenekelőtt orvosi vizsgálatra van szükséged.
A teszt eredményének kiértékelésével viszont rá fogsz tudni nézni az életed különböző területeire, hogy mi a valódi probléma és milyen megoldások lehetnek rá, egy lézerprecíz, pontos állapotot fog tükrözni a jelenlegi önmagadról és egy picit a jövőbe is láthatsz vele. Megismerheted az erősségeidet és a gyengeségeidet általa, ha kíváncsi vagy önmagadra.

Azt tudom neked javasolni, hogy teljesen kötelezettségmentesen és ingyenesen töltsd ki ezt a tesztet:https://m.tesztkozpont.net/bviki

A kiértékelésben képzett specialisták segítenek, akik jelentkezni fognak a kitöltés után. Utána pedig szabadon eldöntheted, hogy akarsz-e tanulni, haladni tovább a témában. Sok sikert kívánok! :)

Készen állsz a változásra? Hajlandó vagy tenni magadért?

Rendeld meg személyes AJÁNLÁSODAT most és élj, táplálkozz egészségesebben!

1 Személyes adatok
2 Kérdőív kitöltése
3 Összegzés

Ha van már BocsiViki-s profilod jelentkezz be, amennyiben még nincs a megrendelés során létrehozunk neked egyet.

Kinek veszed?

Számlázási adatok

Szeretnénk felhívni a figyelmed arra, hogy a 2021. január 1-én életbe lépett erős ügyfél-hitelesítés értelmében nem minden esetben tudod csak a bankkártyaadatok megadásával végrehajtani a tranzakciókat, hanem plusz egy lépésben kell igazolnod, hogy valóban Te kezdeményezted a vásárlást. Amennyiben eddig ezt nem tetted meg, vagy a tranzakciód sikertelen eredményt kapott, mindenképp tájékozódj a bankodnál, milyen formában tudod jóváhagyni a fizetésed (például kód megadása, biometrikus azonosítás), hiszen ennek hiánya is okozhatja, hogy most nem sikerült a tranzakciód.

Végösszeg: Ft

Fizetési módok

OTP Szépkártya
Bankkártya
Átutalás

E-számla

A rendelésed után e-számlát fogsz kapni, így nincs szükség nyomtatásra, ami aláírás és pecsét nélkül is érvényes.

E-book paraméterek

Néhány kattintással letöltheted, 100 oldalas, típusra szóló E-bookod. Ha szeretnéd könnyen ki is nyomtathatod, hogy bárhova magaddal tudd vinni.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás