NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Rólam

 

Bocsi Viktória a nevem.

20 éves korom óta érdekel a táplálkozás témája, sok-sok saját tapasztalat, tévút és keresés áll mögöttem.  

Kísérleteztem a testemmel eleget, a mai napig próbálgatok, újítgatok, kísérletezek, legalábbis magammal kapcsolatban biztosan, mi hogyan hat, milyen eredményt hoz.

Arra elég hamar sikerült rájönnöm, habár sokáig még nem értettem a miértet, hogy nincs mindenkire egyformán érvényes szabály és mindenkinek egyformán működő étrend.

Sokáig próbálgattam a különböző étrendeket, voltam vegetáriánus, ettem Atkins módszere szerint, próbáltam napi egyszer enni, de napi ötször is.

Tartható és tartós változásokat mégsem értem el. Vegetáriánusként folyamatosan küzdöttem a fáradtsággal és az étvágyammal, mások pedig szépen fogytak. Én egyfolytában ettem volna és és mégis mindig hiányzott valami.

Az Atkins- féle zsír- és húsevés bevált, viszont hosszútávon meg nem bírtam tartani... Szóval ment a szokásos, szerintem sokak által ismert kísérletezgetés és kisebb-nagyobb jojózgatás.

Közben hol sportoltam, hol nem. Aztán jó pár éve megismertem egy módszert, amivel végre bizonyossá vált, hogy nekem igenis sok húsra, tojásra és halra van szükségem, viszont annál kevesebb rizsre, zabra és egyéb gabonafélékre. 

Tehát nálam borult a nagy táplálkozási piramis.

Hogy a sok gyümölcs és a koffeintartalmú dolgok, mint mondjuk a kávé (!) napi fogyasztása hízást okozhat nálam és hogy nyugodtabban ehetem a zsírosabb húsokat is..

Végre vége lett az útvesztőnek, a kísérletezgetésnek és innentől fogva tudtam, hogy ha valamit megeszek, az milyen hatással lesz rám. Szuper volt. A mai napig tanulok, veletek, általatok, olvasok, gyűjtöm a témában található információkat, mert ahány ember, annyiféle eset. Mindannyian egyediek vagyunk, más testtel, más genetikával, más célokkal, más korral, más lehetőségekkel, különböző ízlésekkel, érzékenységekkel, élethelyzettel.

A tapasztalatokat tudom adni, a figyelmemet és a lojalitásomat az ügyfeleink, fejlődés és a tanulás felé.

Beleadni helyetted fegyelmet, kitartást és őszinteséget nem tudok.

Ez a labda már a tied. Nem tudok szabályokat helyetted betartani, szokásokat helyetted megváltoztatni. A lelkesedést és a felelősségvállalást sem tudom helyetted beletenni. Felelősséget kell vállalnod önmagadért.

Nem fogsz kapni kalória- és mennyiségszámolgatós étrendet, mert ez a módszer nem arról szól. Ez egy tartható, életszerű, normális étrend, nincs benne semmi kötelezően megvásárolandó élelmiszer, táplálékiegészítő vagy bármilyen csapda.
 Ajánlani fogok jól működő pluszokat, kötelezettségek nélkül.

Az élet az ilyen. Életszerű. Ebben igyekszünk segíteni. Ja, igen, időközben csapattá fejlődtünk.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás