NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Hasznos Hasznos kérdések

Technikai-hasznos kérdések:


Hogyan töltsd fel a profilodat?

Segítségért kattintst ide: http://bocsiviki.hu/hogyan-toltsd-fel-a-profilodatSzia! Próbálok regisztrálni az oldalon, de sajnos nem sikerül sehogy sem. A regisztráció után átvezet a bejelentkezéshez, de ott folyamatosan azt írja vissza, hogy helytelen bejelentkezési adatok. Tudsz segíteni?

Igen, az Explorer szokta a gondokat okozni. Kérlek válts böngészőt. Ha a fotóknál akadsz el, akkor a képeket elképzelhető, hogy kicsinyítened kell ahhoz, hogy fel tudd tölteni.Konyha kérdések:


Hogy mi is ez pontosan?

Országos házhozszállítás - gluténmentes alapanyagokból, tejmentesen, cukormentesen, szója- és kukoricamentesen, adalékmentesen főzünk, a pontos településlistát megtalálod az oldalon.Miért van a fehérjetípus ételeinek az összetevői között feltüntetve ilyenek például, hogy rizs, hajdina?

A standard szerinti arányok így jönnek ki. Csak az 1-es sorban találhatod meg őket. A Tudnivalók fül alatt megtalálod, hogy melyik sort pontosan kiknek ajánljuk.Regisztráltam magam, szeretnék ebédet rendelni. Sajnos elég sok alapanyag van, amit nem ehetek, ezért a kérdésem az, hogy van-e lehetőség egyeztetésre.Tiltott minden, amiben fruktóz van (méz, cukrok, füstölt ételek, hagyma, fűszerpaprika, bizonyos zöldségek, mindenfajta gyümölcs)

Semmilyen adalékot nem használunk, adalékos fűszereket sem. SEMMIT. Csak az ételek mellett feltüntetett I betű-ben található alapanyagokat, ezeket érdemes megnézni mindig, benne van az étel összes összetevője. Gyümölcsöt maximum gyümölcslevesbe, az a nevén is látszik.Tiltott a tejfehérje (azaz minden tejtermék) és a tojásfehérje?

SEMMILYEN tejterméket nem használunk, semmilyen formában. Ha ilyet látsz, hogy tejszínes, az kókusztejszínt takar, nézd meg az összetevőket. Egész tojást használunk, nézd a receptek összetevőit az I betű alatt.Tiltottak a gabonák és a zab is?

Nincs gluténtartalmú alapanyagunk, de a konyha jelenleg nem hermetikusan gluténmentes, főznek benne mást is. Mi zabot, kukoricát egyáltalán nem használunk, ahogy szóját sem.Mindenhova kiszállítjátok?

Nem, csak a honlapon található, felsorolt helyekre a Hova szállítunk menüpontban fogod megtalálni a pontos településlistát.

Erre nagy hatásunk jelenleg nincs, Kiszállító kompetenciája, az Ügyfélszolgálati telefonszámon tudtok ezügyben érdeklődni.

+36 1 2053 354 Ajánlás kérdések:


Hogy mi is ez pontosan?

A legjobb tudásunk szerint készített, általunk írt, egyedi, Te személyedre szóló, kb. 40 oldalas anyag. A sikerek 90%-át ezzel érik el Ügyfeleink. Rólad szól, receptek nincsenek benne. A Profilodat kell hozzá feltölteni, FONTOS, hogy NEM az ingyenes Tesztből készítjük. Többféle csomagból tudsz választani.Örökre szól az Ajánlásom?

Ez attól függ, hogy mi változik közben. Közbeszól-e valamilyen betegség vagy terhesség vagy egyéb, hatást kiváltó faktor. Ha igen, akkor új Ajánlást kell kérni, nekünk pedig készíteni. Ehhez hozzájön, hogy 1 év alatt rengeteget tanulunk, fejlődünk új információkkal, tudással gyarapodunk, amikkel folyamatosan bővítjük az Ajánlásokat.

 Meddig van utánkövetés?

Az Ajánlással bekerül az Ügyfél egy zárt Facebook csoportba, ahol a Szabályzat betartásával utánkövetjük, amíg létezik a csoport.

Emaileket limitált mennyiségben kezelünk, napi szintű ügyfélszolgálatunk nincs. Ha felvetődik, hogy az Ajánlás hibájából nem működik az étrend, akkor azt 6 hónapon belül átállítjuk díjmentesen. 

1 éven túl nem tudunk kezelni problémákat, ilyen esetben új Ajánlást készítünk.E-book kérdések:


Hogy mi is ez pontosan?

Én írtam a típusra szóló E-bookokat is. Az ingyenes Tesztre adott válaszaidból kijött eredményed alapján kapod meg, automatikusan - 100 oldalnyi könyv, receptekkel, egészen más, mint az Ajánlás. Önállóan is használható. Ha van Ajánlásod, nem kell Tesztet töltened!Teszt kérdések:


Hogy mi is ez pontosan?

Ingyenes Teszt, rövid eredménnyel, utána tudsz rendelni E-bookot vagy a Konyhánkról ebédet - ez utóbbit egyébként a teszt nélkül is megteheted.Profil kérdések:


Hogy mi is ez pontosan?

A személyre szabott Ajánlásodhoz regisztráció után fel kell töltened a Profilodat, az ide írt adatokból tudjuk elkészíteni az anyagodat. Ezért fontos a pontos kitöltés.Kérdőív kérdések:


Hogy mi is ez pontosan?

A profilfeltöltés része.Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás

//asset('js/jquery-1.9.1.min.js?v=' . time()), //'https://code.jquery.com/ui/1.12.0/jquery-ui.min.js?v=' . time(), //asset('js/stacktable.js'),