NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

2018.11.14.

Egy kis frissítés

Új vagy itt nálam? A posztoknak a felét sem érted? Azért van ez, mert az elmúlt 3,5 év alatt rengeteget fejlődtem, tanultam, alakultam, alakultunk. Így az új dolgok a régiekre épülnek és ezért egyáltalán nem biztos, hogy mindenkinek egyformán érthetőek. Főként az újaknak írtam ezt a bemutatkozást, de a régieknek is biztosan jól jön egy kis emlékeztetés. Olvass tovább!

Olvass tovább...

2018.11.14.

Tévhitek

Van pár olyan általánosan elterjedt nézet, amit lehet, érdemes felülvizsgálni a kókusztejes cikóriánk mellett.  A posztokban egyesével is kifejtettem már a következőket:

Olvass tovább...

2018.11.12.

Hogy is függ össze a rozs a boszorkánysággal?

  A glutén miatt nálunk a rozs teljesen ki van lőve, én semmiképpen nem tudom ajánlani senkinek. Oké, ezt eddig is tudtuk... De van itt egy másik dolog, egy érdekesség a rozsról. Tudjátok-e, hogy hogyan függ össze a boszorkányság a rozzsal?  Elmondom!

Olvass tovább...

2018.11.08.

Egészség: Itt kezdd!

Szia! Én Bocsi Viki vagyok és speciális, teljesen egyedi táplálkozási tanácsadással foglalkozom. Megdöbbentő adatokat kapsz majd tőlem, amik teljesen felülírhatják majd a táplálkozásról eddig alkotott hitrendszeredet.

Olvass tovább...

2018.10.24.

Ezért kell ismerned a típusodat!

A tapasztalatainkat szeretném leírni szénhidrát-témában, de a következők nem általánosítható, nem mindenkire egyaránt vonatkozó dolgok. Típustól, előzményektől, egyéb egyedi tulajdonságoktól függnek.

Olvass tovább...

2018.10.17.

Egészségesebb a teljes kiőrlésű liszt?

Teljes kiőrlésű. Azt gondoljuk, ez valami olyan dolog, ami sokkal egészségesebb, esetleg nem is hízlal és ha ezt választjuk, akkor sokat tettünk az egészségünkért. Így van ez tényleg? 

Olvass tovább...

2018.10.09.

Hallgass ősi ösztöneidre!

Mindig olyan nagyon furcsa, kettős érzésem van, amikor bemegyek vásárolni egy multiba. Csodálatos, hogy minden ott van, karnyújtásnyira, mégis az ősi génjeim háborognak, hogy ennyi a teendőm, mindössze ennyi, hogy leemeljem a hihetetlen bőséges kínálatot tartó polcokról a kaját.

Olvass tovább...

2018.10.04.

Állandóan koffeinhez nyúlsz, ha fáradt vagy? Ezért ne tedd!

Azt mondják a koffein pörgeti az anyagcserét és zsírégető hatású. Ez van legalábbis köztudatban. A koffein rövid távon pörget, hosszú távon pedig kimerít. A koffein méreg. Egy erős növényi toxin, ami függőséget okoz.

Olvass tovább...

2018.09.26.

Előzd meg a bajt!

Napjainkban sajnos ott tartunk, hogy valamiféle szemétlerakó helyként kezeljük a testünket. 

Olvass tovább...

2018.09.19.

Az utolsó 5 kiló

Voltál már életed csúcsformájában? Esetleg csináltál már versenydiétát, amivel nagyon jól néztél ki? Én igen.

Olvass tovább...

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás