NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

2018.07.18.

19+1 érdekesség a táplálkozásról, amit valószínűleg nem tudtál!

Szabadulj meg a tévhitektől! Napjainkban gyakran hallani egymásnak ellentmondó szabályokat a táplálkozásunkkal kapcsolatosan. Vagy ha netalán nincs is rá ellentmondás, de Te kipróbáltad és mégis kudarcot vallottál vele.  Honnan tudjuk, hogy mi jó nekünk? Íme néhány hasznos infó, amit összegyűjtöttem nektek.

Olvass tovább...

2018.07.10.

Cukorbetegség...Honnan tudtuk volna?

Egyszer egy vacsorán túlsúlyos emberek arról győzködtek, hogy a szénhidrát mennyire kell, persze nem az általunk preferáltak, hanem a hagyományos kenyér-tészta formájában. Kell a cukorbetegeknek - egyikük az volt - méghozzá napi 180-200 grammnyi (az kb. 7-8 zsemlényi talán)? 

Olvass tovább...

2018.07.02.

Valós megoldást adhatnak az alternatív termékek?

Sokan vagyunk úgy, hogy érezzük valami nem stimmel, sőt már rá is jöttünk akár, hogy mik azok a termékek, amiktől óvakodnunk kellene…Glutén, laktóz.

Olvass tovább...

2018.06.28.

Újdonságok ősi köntösben

Képzeljük el, hogy tízezer évvel ezelőtt élünk.

Olvass tovább...

2018.06.27.

Kulisszatitkok

Elég gyakori kérdés az, hogy mi a különbség a gépes mérés és az én módszerem között. Leírom az összefüggéseket és a sztorit, mielőtt találgatásokba kezd bárki is.

Olvass tovább...

2018.06.21.

"Gyerekjáték"

Először még menőzik az ember, hogy milyen hamar formába lendül. Legalábbis nálam így volt... Másodszorra már vannak sokkal fontosabb dolgok, mint ezzel foglalkozni. Harmadszorra meg túlélés közben - jó esetben - észreveszi, hogy amúgy lefogyott.

Olvass tovább...

2018.06.19.

A legkisebb Bocs(i)

Főleg az elmúlt időben egyre több áldott állapotú anyuka keres meg kérdésekkel, tanácsadásért vagy csak tapasztalatcsere miatt. Ezért megosztom veletek, közvetlenül és még az élmények hatása alatt a tapasztalataimat, hátha másnak is előnyére válhat! :)

Olvass tovább...

2018.06.13.

Lerántjuk a leplet a reggeli zabkásáról!

Annyi embernél látom a zabkását reggelire. Gyümölcsökkel, aszalt gyümölcsökkel. Van, aki tejjel csinálja. Vagy mézzel, mert az jó.

Olvass tovább...

2018.06.06.

Merjünk tanácsot kérni!

Kell a keményítőgazdag szénhidrát! Bizonyos minőségben! Típusonként, panaszonként, célonként, koronként, nemenként változik és nincs rá egy bizonyos grammmennyiség, mivel legalább 10 változója lehet.

Olvass tovább...

2018.05.30.

Ha már teljesen elvesztél…

Segítünk a megfejtésben, hogy mi miért lehet. Hogy miért a tejeskávé a gyengéd? Miért nem kívánod a húst? Miért puffadhatsz? Hogy mi van a kávéval, a pörgetőkkel, gluténnal vagy a tejtermékekkel vagy a kolbászokkal, gyümölcsökkel?

Olvass tovább...

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás