NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

2018.09.19.

Az utolsó 5 kiló

Voltál már életed csúcsformájában? Esetleg csináltál már versenydiétát, amivel nagyon jól néztél ki? Én igen.

Olvass tovább...

2018.09.12.

Vess véget az állandó fáradtságnak!

Hogyan lehet a diétát akaratlanul is elrontani és meghízni, netán még rosszabb egészségi állapotba is kerülni, akár a legjobb szándékkal is? Lehet, hogy nem leszek túl 'tudományos', inkább érthető akarok lenni.

Olvass tovább...

2018.09.05.

Az első négy hét

Összefoglaltam az első 4 hét csodás tapasztalatait. A naplómat - és az étrendet - folytatni fogom. Helyreállt nyugalmi pulzus, megszépült bőr, kisebb cipőméret - ezek a nem várt mellékhatások :)  És mínusz hat kg négy hét alatt.

Olvass tovább...

2018.08.29.

Ezektől nem fogsz fogyni!

Egyszer a kocsonyáról kialakult egy vita. Azt írta egy hölgy, hogy inkább eszik feldolgozott ételeket, mint zsíros cupákokat. A zsírok témája önmagában is nagy vihart kavar, az egyik tábor ezerrel szorgalmazza szinte bármilyen formában - pl. a ketogén vonal, a másik tábor - sok másik irányzat - pedig óvva int tőle.

Olvass tovább...

2018.08.23.

Sport és típusok

A téma hosszú és bonyolult lesz, de aki sportol, az legyen nagyon figyelmes. Igyekszem megvilágítani úgy, életszerűen, hogy a különböző típusú anyagcserékre milyen hatással van az általánosított sporttáplálkozás.

Olvass tovább...

2018.08.15.

Szabadulj meg berögződött, rossz szokásaidtól!

Voltunk strandon. Nem akarok most sem senkit megbántani, de ez nem biztos, hogy sikerülni fog.

Olvass tovább...

2018.08.07.

Böjtölj az egészségért!

Az éhezés vajon tényleg lassítja az anyagcserét vagy ez is csak egy téves, berögződött hit? Van ezzel kapcsolatban 1-2 meglepő dolog. 

Olvass tovább...

2018.08.01.

Vashiányra vaspótlás?

KISMAMÁK!!! Vashiány? Vajon a vaspótlás a legjobb megoldás? És mi van szülés után? Ide nézzetek, Szabó Gál Bence mit ír a témáról!

Olvass tovább...

2018.07.26.

Bővebben a Bisztróról!

Nagy fába vágtuk a fejszénket. Kis helyen, nagy küldetéstudattal fűszerezve ötvöztük az ősi táplálkozást a modern konyhatechnológiával. Mindezt adalékoktól mentesen, gluténmentesen, cukor, kukorica és szója nélkül.

Olvass tovább...

2018.07.18.

19+1 érdekesség a táplálkozásról, amit valószínűleg nem tudtál!

Szabadulj meg a tévhitektől! Napjainkban gyakran hallani egymásnak ellentmondó szabályokat a táplálkozásunkkal kapcsolatosan. Vagy ha netalán nincs is rá ellentmondás, de Te kipróbáltad és mégis kudarcot vallottál vele.  Honnan tudjuk, hogy mi jó nekünk? Íme néhány hasznos infó, amit összegyűjtöttem nektek.

Olvass tovább...

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás