NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Hogyan töltsd fel a profilodat

Szia,

Az alábbiakban képekkel segítve megmutatom Neked, hogyan töltsd ki a Profilodat, hogyha táplálkozási tanácsadást, azaz Ajánlást rendeltél vagy meg szeretnéd rendelni. (Természetesen az alábbiakban fiktív adatok kerültek kitöltésre)

NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ!!! -» Internet Explorer-ből NEM FOG MŰKÖDNI! El se kezdd, mert csak a saját idődet vesztegeted! Mozilla Firefox, Opera, Safari, Google Chrome, bármilyen böngészőből működik, ami nem IE.

1.

Először is kiválasztod a megrendelni kívánt csomagot, majd az alábbi linken a regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal lépj be:

Bejelentkezés

(Érdemes egyszerre 2 ablakot megnyitnod a böngésződben, egyikben töltöd a profilt másikban pedig ezt olvasod :-)

Majd kitöltöd a számlázási adatokat. Ezek után kipipálod az ASZF-et és az Adatvédelmi nyilatkozatot, kiválasztod a lap alján a kívánt fizetési formát.

2.

Bejelentkezést követve ezen a linken vagy a 3-as gombra kattintva tudod folytatni:

Profil szerkesztése - Számlázási adatok

Kitöltés értelemszerűen:

Név, telefonszám megadása. (Telefonnál, ha külföldi szám, akkor adj meg egy kitalált magyar számot és akkor is ilyet, hogyha nem szeretnéd megosztani velünk telefonos elérhetőségedet)

- Város kiválasztása a legördülő listából (ha külföld, akkor neked kell begépelned)

- Irányítószám, utca/házszám

- Mentés gomb

Miért kell ez? Hogy a számlát ki tudjuk állítani a megfelelő névre és címre. (Ha cégre kéred és el tudod számolni, akkor azt állítsd be, illetve, ha a típusodnak megfelelő ételt is szeretnél házhoz szállíttatni, akkor is szükségünk lesz a címedre.)

https://bocsiviki.hu/uploads/szlaadatok.png

 

3.

Ha sikeresen beírtál mindent, akkor az "Adataid sikeresen módosításra kerültek!" szöveg villan fel egy zöld mezőben.

https://bocsiviki.hu/uploads/success.png

4.

Ezek után kattints az első gombra: Kérdőív kitöltése

Itt fogod találni a profilkitöltés egyik nagyon lényeges részét, a sok kérdésből álló Kérdőívet. Ez nem az ingyenes TESZT!

Minden kérdésre adj választ, és ha még további megjegyzésed van, amit fontos lenne tudnunk, akkor azt írd le! Ha nincs időd minden kérdésre választ adni javasolt, hogy az oldal alján lévő "Kérdőív beküldése" gombot akár többször is nyomd meg, (hogy elmentsd azokat a kérdéseket, amiket már megválaszoltál) mert megint csak elveszhetnek a válaszaid, ha nagyon hosszú ideig vagy tétlen az oldalon.

https://bocsiviki.hu/uploads/kerdoiv.png

5.

Ezt követve kattints a 2-es gombra, vagy az alábbi linkre:

Személyes Adatok Feltöltése

Nézzük sorban: (Mind-mind fontos információ a személyes Ajánlásod lehető legalaposabb elkészítéséhez)

- Profilkép feltöltés, Egész alakos kép feltöltés, Oldal alakos képfeltöltés, Hátulsó fotó feltöltés

Tudnivalók: A kép mérete nem haladhatja meg a 2MB méretet. Tehát ha egy akármilyen okostelefonnal készítetted (legyen az a legújabb is) kényelmesen fel fogod tudni tölteni. Hogyha fényképezővel készült képeket töltesz fel, akkor a képméretet le kell majd csökkentened egy erre alkalmas programmal. Ami fontos még, hogy a kép megnevezésében ne legyenek különleges karakterek. Pl. "#$ŘŘsv4.xdj.jpg" nem fog működni, "1.jpg"; "profil.png"; "foto.jpg"; és ehhez hasonlóak fognak működni. Tükörből saját magad fotózva, selfieként feltöltve nekünk tökéletes. Ha profi fotósra vagy a férjedre, testvéredre, szüleidre, párodra, szomszédra bízod a fényképek elkészítését az már a te dolgod. Nekünk az a fontos, hogy az alakodat jól láthassuk, a ruhát te döntöd el, de SEMMIKÉPPEN NE MEZTELENÜL.

- Nem kiválasztása

- Születési idő

- Foglalkozás (A foglalkozás választása mutathat nekünk fontos faktorokat típus szempontjából:))

- Vércsoportod (Nem baj, ha nem tudod, nem kötelező kitölteni, akkor automatikusan a legszigorúbbra fogjuk venni, ami az "A"-s)

- Érzékenység, allergia (Nagyon fontos! Van-e valami, amire tudod, hogy érzékeny vagy, esetleg intoleranciád van, nehogy beleszaladjunk)

- Ismert anyagcserebetegséged (Szintén egyértelmű, hogyha tudsz róla, akkor mindenképp írd be)

- Testsúly, magasság

- Sportaktivitás (Mit sportolsz konkrétan? Pl. súlyzós edzés, crossfit, úszás, vívás, torna bármi... És ezt heti rendszerességgel hány alkalommal teszed meg)

- Magadról (Rövid leírás, hogy megismerhessünk téged. Mi az, amit fontosnak tartasz elmondani, mi az, ami fontos lehet számunkra, hogy tudjuk rólad)

- Célod (Mit szeretnél elérni, mi a terved hosszabb és rövidebb távon)

- Táplálkozási napló (Őszintén írd le mit és hogyan eszel. Ha láthatóan nem jól, az nem baj, csak derüljön ki számunkra, hogy mit eszel. Írhatsz napszakokat, konkrétumokat, ételeket, bármit) Ezen a linken találsz példákat: Táplálkozási Napló Minták

 

https://bocsiviki.hu/images/blog/szemelyes-adatok.png

6.

(Hogyha nincs időd egyszerre feltölteni ezt a sok információt, akkor mindenképpen nyomd meg a Mentés gombot, mielőtt félbeszakítod a kitöltést, mert a rendszer ki fog léptetni és az egészet kezdheted elölről!!! Amennyi infót be tudsz írni, írd be, utána Mentés gomb, aztán amikor visszatérsz a kitöltéshez tudod majd folytatni, nem vesznek el a szövegek. Ha még profibb szeretnél lenni, egy szövegszerkesztő programba is mentsd el párhuzamosan a feltöltendő szövegeket így duplán bebiztosítod magad, hogy csak 1x kelljen begépelned)

Ezt követve ismét nyomd meg a Mentés gombot.

Ha jól csináltad, a rendszer minden infódat és adatodat elmenti és látod magad előtt a kitöltött, majdnem kész profilodat:

Nagyszerű! Amennyiben kártyával fizettél, a rendelésed azonnal aktív és a szoftver betesz a legközelebbi szabad időpontra a Naptárba.  Ha átutalással, akkor a megrendelésed a beérkezésekor válik aktívvá és akkor kapsz egy időpontot is a Naptárban.

Csekkold az oldalon regisztrált e-mail fiókodat, mert elküldtük Neked az utaláshoz szükséges információkat. (Spam mappát is nézd meg)

 

 

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás