Profilfeltöltési útmutató

Szia,

 

Az alábbiakban képekkel segítve megmutatjuk Neked, hogyan töltsd ki a profilodat, hogyha táplálkozási tanácsadást rendeltél vagy meg szeretnéd rendelni. (Természetesen az alábbiakban fiktív adatok kerültek kitöltésre)

NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ!!! -» Internet Explorer-ből NEM FOG MŰKÖDNI! El se kezdd, mert csak a saját idődet vesztegeted! Mozilla Firefox, Opera, Safari, Google Chrome, bármilyen böngészőből működik, ami nem IE.

 1.

Először is az alábbi linken a regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal lépj be:

(Érdemes egyszerre 2 ablakot megnyitnod a böngésződben, egyikben töltöd a profilt másikban pedig ezt olvasod :-)

Bejelentkezés

 2.

Bejelentkezést követve ezen a linken vagy a 2-es gombra kattintva tudod folytatni:

Profil Szerkesztés

Kitöltés értelemszerűen:

-Név, telefonszám megadása. (Telefonnál ha külföldi szám, akkor adj meg egy kitalált magyar számot és akkor is ilyet, hogyha nem szeretnéd megosztani velünk telefonos elérhetőségedet)

-Város kiválasztása a legördülő listából (ha külföld, akkor neked kell begépelned)

-Irányítószám, utca/házszám

-Mentés gomb

Miért kell ez? Hogy a számlát ki tudjuk állítani a megfelelő névre és címre. (Ha cégre kéred és el tudod számolni, akkor azt állítsd be, illetve, ha a típusodnak megfelelő ételt is szeretnél házhoz szállíttatni, akkor is szükségünk lesz a címedre.)

 

3. 

Ha sikeresen beírtál mindent, akkor az "Adataid sikeresen módosításra kerültek!" szöveg villan fel egy zöld mezőben.

 

4. 

Szuper!

Ezt követve kattints a 3-as gombra, vagy az alábbi linkre:

Személyes Adatok Feltöltése

Nézzük sorban: (Mind-mind fontos információ a táplálkozási anyagod lehető legalaposabb elkészítéséhez)

-Profilkép feltöltés, Egészalakos kép feltöltés, Oldalalakos képfeltöltés, Hátulsó fotó feltöltés

Tudnivalók: A kép mérete nem haladhatja meg biztonsági okokból a 2MB méretet. Tehát ha egy akármilyen okostelefonnal készítetted (legyen az a legújabb is) kényelmesen fel fogod tudni tölteni. Hogyha fényképezővel készült képeket töltesz fel, akkor a képméretet le kell majd csökkentened egy erre alkalmas programmal. Ami fontos még, hogy a kép megnevezésében ne legyenek különleges karakterek. Pl. "#$ŘŘsv4.xdj.jpg" nem fog működni, "1.jpg"; "profil.png"; "foto.jpg"; és ehhez hasonlóak fognak működni. Tükörből saját magad fotózva, selfieként feltöltve nekünk tökéletes. Ha profi fotósra vagy a férjedre, testvéredre, szüleidre, párodra, szomszédra bízod a fényképek elkészítését az már a te dolgod. Nekünk az a fontos, hogy az alakodat jól láthassuk. 

-Nem kiválasztása 

-Születési idő 

-Foglalkozás (Ugyanaz a típus két teljesen külön módon tud működni ha más a munkájuk)

-Vércsoportod (Nem baj, ha nem tudod, akkor automatikusan a legszigorúbbra fogjuk venni, ami az "A"-s)

-Érzékenység, allergia (Nagyon fontos! Van-e valami, amire tudod, hogy érzékeny vagy, esetleg intoleranciád van)

-Ismert anyagcserebetegséged (Szintén egyértelmű, hogyha tudsz róla, akkor mindenképp írd be)

-Testsúly, magasság

-Sportaktivitás (Mit sportolsz konkrétan? Pl. súlyzós edzés, crossfit, úszás, vívás, torna bármi... És ezt heti rendszerességgel hány alkalommal teszed meg)

-Magadról (Rövid leírás, hogy megismerhessünk téged. Mi az, amit fontosnak tartasz elmondani, mi az, ami fontos lehet számunkra, hogy tudjuk rólad)

-Célod (Mit szeretnél elérni, mi a terved hosszabb és rövidebb távon)

-Táplálkozási napló (Őszintén írd le mit és hogyan eszel. Ha szinte csak szemetet az se baj, derüljön ki számunkra, hogy mit eszel. Írhatsz napszakokat, konkrétumokat, ételeket, bármit) Ezen a linken találsz példákat: Táplálkozási Napló Minták

-Ezt követve ismét nyomd meg a Mentés gombot.

(Hogyha nincs időd egyszerre feltölteni ezt a sok információt, akkor a mentés gombot nyomd meg mindenképp mielőtt félbeszakítod a kitöltést, mert a rendszer ki fog léptetni és az egészet kezdheted elölről. Amennyi infót be tudsz írni, írd be, utána mentés gomb, aztán, amikor visszatérsz a kitöltéshez tudod majd folytatni, nem vesznek el a szövegek. Ha még profibb szeretnél lenni, egy szövegszerkesztő programba is mentsd el párhuzamosan a feltöltendő szövegeket így duplán bebiztosítod magad, hogy csak 1x kelljen begépelned)

Ha jól csináltad, a rendszer minden infódat és adatodat elmenti és látod magad előtt a kitöltött, majdnem kész profilodat:

 

 

5.

Ezt követve kattints a 4-es gombra, vagy az alábbi linkre:

Kérdőív

Itt fogod találni a profilkitöltés egyik szintén nagyon lényeges részét, a több kérdésből álló kérdőívet. A 4-es gombot kell látnod felül és előtte 3 zöld pipát tőle balra, amit azt jelenti, hogy majdnem kész vagy a profilfeltöltéssel. Minden kérdésre adj választ, és ha még további megjegyzésed van, amit fontos lenne tudnunk, akkor azt írd le! Ha nincs időd minden kérdésre választ adni javasolt, hogy az oldal alján lévő "Kérdőív beküldése" gombot többször nyomd meg, (hogy elmentsd azokat a kérdéseket, amiket már megválaszoltál) mert megint csak elveszhetnek a válaszaid, ha hosszabb ideig tétlen vagy az oldalon. (20-25 perc)

 

 

6.

Kérdőív rendben? Nagyszerű! Akkor jöhet az időpontfoglalás.

Kattints a 5-ös gombra, vagy az alábbi linkre:

Megrendelés

Szerintem már eldöntötted, hogy melyik csomagot választod, de pontosan le van írva, hogy melyik mit takar és mennyibe kerül. A megfelelő csomag előtt lévő kis körbe kattints bele, ezután meg fognak jelenni a szabad időpontok. A fekete pontok jelentik azokat a napokat, ahova eredetileg fel lett töltve időpont, ezekre rákattintva pedig ki tudod választani a napot, amikorra a saját anyagodat. A példa egy 2016-11-15-ei foglalásra vonatkozik. Te azt a napot válaszd ki, amelyiket te szeretnéd és amelyiknél még van szabad időpont.

Ezután:

-ÁSZF kipipálás

-Adatvédelmi nyilatkozat elfogadás

-Megrendelés gomb

 

 

Ha ezt látod készen vagy 100%-osan és nagyon szépen köszönjük a megrendelésedet! Egyetlen dolog maradt, a választott csomagod ellenértékének kiegyenlítése.

Csekkold az oldalunkra regisztrált e-mail fiókodat, mert elküldtük Neked a fizetési és egyéb információkat. (Spam mappát is nézd meg)

 

Partnerek

Kosár

Összesen $39.96

Megrendelés

Bezárás