NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

A Csapat

 • Bocsi Viki (V)
  Bocsi Viki (V)
  Képviseli a módszerét. Brandet épít, szervez, kommunikál, tanul, tanít, fejleszt, irányokat talál ki, célokat tűz ki és végigviszi. Stratégiai és szakmai vezető.
 • Bíró Balázs
  Bíró Balázs
  BocsiViki-tanácsadó. Balázs már 2 éve képzett BocsiViki tanácsadóként működik. Kiképződött a Bartha Ákos mesterünk - aki nagynevű élelmiszerbiológus és táplálkozási kutató -nevéhez fűződő "funkcionális táplálkozási referens" képzésen is, hogy még szakszerűbb Ajánlásokat tudjon adni nektek. Mindig is a szívén viselte az emberek mentális és fizikai jobbítását. Ezért is csatlakozott a csapatunkhoz, mert így még több személynek tud tényleges javulást hozni az életébe. Mellesleg angol tanár, felsőfokon beszéli és használja a nyelvet, szabadidejében tolmácsolást vállal híres külföldi személyek mellett. Neki köszönhetjük az angol nyelvű tanácsadásunkat is.
 • Bali Krisztina
  Bali Krisztina
  BocsiViki-tanácsadó 2010-ben találkozott először a módszerünkkel, néhány évvel utánam. Azóta több ezer embert indítottunk el együtt a típusának megfelelő táplálkozás útján. Személyi edzőként is működik, így duplán ért a tevékenységéhez. Jelenleg többéves természetgyógyász képzésen van, ahol az első tanulmányi év végén egyedüliként 100%-os vizsgateljesítményt nyújtott. A belső képzésen felül ezzel tesz hozzá, hogy még profibb Ajánlást tudjon készíteni.

 

 

 

Bocsi Viktória a nevem, de a Bocsi Vikit jobban szeretem.

20 éves korom óta érdekel a táplálkozás témája, sok-sok saját tapasztalat, tévút és keresés áll mögöttem, kísérleteztem a testemmel eleget, a mai napig próbálgatok, újítgatok, kísérletezek, legalábbis magammal kapcsolatban biztosan, mi hogyan hat, milyen eredményt hoz.

Arra elég hamar sikerült rájönnöm, habár sokáig még nem értettem a miértet, hogy nincs mindenkire egyformán érvényes szabály és mindenkinek egyformán működő étrend.

Sokáig próbálgattam a különböző étrendeket, voltam vegetáriánus, ettem Atkins módszere szerint, próbáltam napi egyszer enni, de napi ötször is.

Tartható és tartós változásokat mégsem értem el. Vegetáriánusként folyamatosan küzdöttem a fáradtsággal és az étvágyammal, mások pedig szépen fogytak. Én egyfolytában ettem volna és és mégis mindig hiányzott valami.

Az Atkins- féle zsír- és húsevés bevált, viszont hosszútávon meg nem bírtam tartani... Szóval ment a szokásos, szerintem sokak által ismert kísérletezgetés és kisebb-nagyobb jojózgatás.

Közben hol sportoltam, hol nem. Aztán jó pár éve megismertem egy módszert, amivel végre bizonyossá vált, hogy nekem igenis sok állati eredetű fehérjére, tojásra és halra, több jó minőségű zsírra van szükségem, viszont annál kevesebb rizsre, zabra vagy egyéb gabonafélékre. 

Tehát nálam borult a nagy táplálkozási piramis.

Hogy a sok gyümölcs és a koffeintartalmú dolgok, mint mondjuk a kávé (!) napi fogyasztása hízást okozhat nálam és hogy nyugodtabban ehetem a zsírosabb húsokat is..

Végre vége lett a kísérletezgetésnek és innentől fogva tudtam, hogy ha valamit megeszek, az milyen hatással lesz rám. Szuper volt. A mai napig tanulok, olvasok, gyűjtöm a témában található információkat, mert ahány ember, annyiféle eset. Mindannyian egyediek vagyunk, más testtel, más genetikával, más célokkal, más korral, más lehetőségekkel, különböző ízlésekkel, érzékenységekkel, élethelyzettel.

Kidolgoztam egy saját módszert az anyagcseretípusod megállapítására. Nagyon komoly sikereink vannak, szuper eredményeink.

Nem, nem fogsz kapni kalória- és mennyiségszámolgatós étrendet, mert ez a módszer nem arról szól. Ez egy tartható, életszerű, normális étrend, nincs benne semmi kötelezően megvásárolandó élelmiszer, táplálékiegészítő vagy bármilyen csapda.
 Ajánlani viszont biztosan fogok jól működő pluszokat, kötelezettségek nélkül.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás