NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

A csapat Tapasztalat és szakértelem

Bocsi Viki (V)

Képviseli a módszerét. Brandet épít, szervez, kommunikál, tanul, tanít, fejleszt, irányokat talál ki, célokat tűz ki és végigviszi. Stratégiai és szakmai vezető.

Bíró Balázs

BocsiViki-tanácsadó. Balázs már 2 éve képzett BocsiViki tanácsadóként működik. Kiképződött a Bartha Ákos mesterünk - aki nagynevű élelmiszerbiológus és táplálkozási kutató -nevéhez fűződő "funkcionális táplálkozási referens" képzésen is, hogy még szakszerűbb Ajánlásokat tudjon adni nektek. Mindig is a szívén viselte az emberek mentális és fizikai jobbítását. Ezért is csatlakozott a csapatunkhoz, mert így még több személynek tud tényleges javulást hozni az életébe. Mellesleg angol tanár, felsőfokon beszéli és használja a nyelvet, szabadidejében tolmácsolást vállal híres külföldi személyek mellett. Neki köszönhetjük az angol nyelvű tanácsadásunkat is.

Bali Krisztina

BocsiViki-tanácsadó 2010-ben találkozott először a módszerünkkel, néhány évvel utánam. Azóta több ezer embert indítottunk el együtt a típusának megfelelő táplálkozás útján. Személyi edzőként is működik, így duplán ért a tevékenységéhez. Jelenleg többéves természetgyógyász képzésen van, ahol az első tanulmányi év végén egyedüliként 100%-os vizsgateljesítményt nyújtott. A belső képzésen felül ezzel tesz hozzá, hogy még profibb Ajánlást tudjon készíteni.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás