NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

ALL-IN Csomag

AZ ALL-IN CSOMAGBAN MINDENT MEGKAPSZ EGYBEN.
A világ összes pontjáról megrendelhető online szolgáltatás

Személyre szabott táplálkozási Ajánlás
E-book a típusodra
Receptkönyv a típusodra
Mintaétrend a típusodra
Örökös Ügyfélklub tagság

Elég már a saját kifogásaidból és te valóban változtatni akarsz?
Eljutottál odáig, hogy nincs több "majd ha"?

Tudod, hogy amire vársz, az azért nem változik meg, mert TE még mindig nem változtattál?
Igen, a változáshoz BÁTORSÁGRA van szükség.
A TE bátorságodra, hogy belevágj.

Oké, oké, meggyőztelek...

Tetszenek a termékeim, de nem tudod melyik lenne a legjobb?
Igazából mindet szeretnéd egyben megkapni?
Szeretnéd, hogy egy egész csapat dolgozzon veled?

Akkor ez a te Csomagod. Csapj le a lehetőségre, mert csak pár napig van nyitva!Bocsi Viki - Program
Az egészségedre még soha nem volt annyira szükséged, mint most!

Tedd rendbe a testedet!

Csak rólad szólA módszerem megálmodása óta dolgozom azon, hogy a lehető legérthetőbb formában adjam át a tudást annak, akinek szüksége van rá. Ha már követsz Facebookon vagy olvasod a Blogomat, rengeteg használható infót kaphatsz, mert itt nincsenek titkok, sem csoda megoldások. Segíteni szeretnék.

Szeretnék sokat adni, hogy jól érezd magad.

Az egész csapatunk veled dolgozik!

A Fotó illusztráció, a könyvek e-book formátumban érkeznek e-mailben.
A termékek leírását külön megtalálod a Táplálkozási Tanácsadás menüben.apron and books

FONTOS INFORMÁCIÓ!Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy csakis enyhébb, anyagcserével, emésztőrendszerrel és hormonrendszerrel összefüggő problémák esetén tudunk táplálkozási tanácsadást vállalni.

Táplálkozás segítségével lehet javítani a következőkön, de ezeken is csakis orvos által felállított diagnózis után: pajzsmirigy alulműködés, Hashimoto, inzulinrezisztencia, endometriózis, ösztrogéndominancia, puffadásos panaszok.

Daganatos, súlyos szív- és érrendszeri és egyéb hasonló betegségek esetén első körben mindenképpen a kezelőorvossal, szakorvossal kell konzultálni az életmódbeli változtatásokról.

LEHETŐSÉG NEKED TŐLEM. Ez most nem táplálkozás.

Ahogyan azt tudjuk, a betegségek legalább 70%-ának oka lelki eredetű.
A gyógyuláshoz mindenképpen változtatásra van szükség, ami szellemi szinten is kezelendő.

Nekem közel 10 éve segít a vallási filozófiám, a Dianetika és a Szcientológia kezelni a lelki eredetű problémáimat, csodálatos eredményekkel. A minden körülmény ellenére megőrzött épelméjűségem nagyrészt a tanultaknak, kezelt lelki problémáimnak köszönhető.
A Dianetika jelentése a “lelken át” és az elmére és szellemre vonatkozó alapelvekkel foglalkozik. Nem testi gyógyítással. A teszt nem old meg vagy kezel semmilyen testi betegséget és újra hangsúlyoznám, hogy mindenekelőtt orvosi vizsgálatra van szükséged.
A teszt eredményének kiértékelésével viszont rá fogsz tudni nézni az életed különböző területeire, hogy mi a valódi probléma és milyen megoldások lehetnek rá, egy lézerprecíz, pontos állapotot fog tükrözni a jelenlegi önmagadról és egy picit a jövőbe is láthatsz vele. Megismerheted az erősségeidet és a gyengeségeidet általa, ha kíváncsi vagy önmagadra.

Azt tudom neked javasolni, hogy teljesen kötelezettségmentesen és ingyenesen töltsd ki ezt a tesztet:https://m.tesztkozpont.net/bviki

A kiértékelésben képzett specialisták segítenek, akik jelentkezni fognak a kitöltés után. Utána pedig szabadon eldöntheted, hogy akarsz-e tanulni, haladni tovább a témában. Sok sikert kívánok! :)

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás