NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Hasznos Hasznos kérdések

Technikai-hasznos kérdések:


Hogyan töltsd fel a profilodat?

Segítségért kattintst ide: http://bocsiviki.hu/hogyan-toltsd-fel-a-profilodatSzia! Próbálok regisztrálni az oldalon, de sajnos nem sikerül sehogy sem. A regisztráció után átvezet a bejelentkezéshez, de ott folyamatosan azt írja vissza, hogy helytelen bejelentkezési adatok. Tudsz segíteni?

Igen, az Explorer szokta a gondokat okozni. Kérlek válts böngészőt. Ha a fotóknál akadsz el, akkor a képeket elképzelhető, hogy kicsinyítened kell ahhoz, hogy fel tudd tölteni.Konyha kérdések:


Hogy mi is ez pontosan?

Országos házhozszállítás - gluténmentes alapanyagokból, tejmentesen, cukormentesen, szója- és kukoricamentesen, adalékmentesen főzünk, a pontos településlistát megtalálod az oldalon.Miért van a fehérjetípus ételeinek az összetevői között feltüntetve ilyenek például, hogy rizs, hajdina?

A standard szerinti arányok így jönnek ki. Csak az 1-es sorban találhatod meg őket. A Tudnivalók fül alatt megtalálod, hogy melyik sort pontosan kiknek ajánljuk.Regisztráltam magam, szeretnék ebédet rendelni. Sajnos elég sok alapanyag van, amit nem ehetek, ezért a kérdésem az, hogy van-e lehetőség egyeztetésre.Tiltott minden, amiben fruktóz van (méz, cukrok, füstölt ételek, hagyma, fűszerpaprika, bizonyos zöldségek, mindenfajta gyümölcs)

Semmilyen adalékot nem használunk, adalékos fűszereket sem. SEMMIT. Csak az ételek mellett feltüntetett I betű-ben található alapanyagokat, ezeket érdemes megnézni mindig, benne van az étel összes összetevője. Gyümölcsöt maximum gyümölcslevesbe, az a nevén is látszik.Tiltott a tejfehérje (azaz minden tejtermék) és a tojásfehérje?

SEMMILYEN tejterméket nem használunk, semmilyen formában. Ha ilyet látsz, hogy tejszínes, az kókusztejszínt takar, nézd meg az összetevőket. Egész tojást használunk, nézd a receptek összetevőit az I betű alatt.Tiltottak a gabonák és a zab is?

Nincs gluténtartalmú alapanyagunk, de a konyha jelenleg nem hermetikusan gluténmentes, főznek benne mást is. Mi zabot, kukoricát egyáltalán nem használunk, ahogy szóját sem.Mindenhova kiszállítjátok?

Nem, a Kiszállító partnerünk jelenleg kb. 350 magyar települést lát el.

A kiszállítási területek közül esetlegesen hiányzó településeket egyelőre NEM tudják listára tenni, konkrét logisztikai okok miatt.

Idővel ez változhat, érdeklődni az Ügyfélszolgálat telefonszámán lehet:

061 2053 354Ami a problémám, hogy ez az étkezés folyamatos odafigyelést, előkészületet, tervezést igényel, és ez nagyon fárasztó. Ebben valószínű nem tudsz segíteni, ezzel meg kell küzdeni mindennap. A véleményedre lennék kíváncsi, hogy ez mással is így van-e?

Természetesen sokan jártok ebben a cipőben. Pont az ilyen esetekre hoztuk létre a Konyhát és a Bisztrót, ahol minden héten finomabbnál finomabb, gluténmentes alapanyagokból, tejmentesen, cukormentesen, szója- és kukoricamentesen, adalékmentesen főzünk. A pontos településlistát megtalálod az oldalon.Ajánlás kérdések:


Hogy mi is ez pontosan?

A legjobb tudásunk szerint készített, általunk írt, egyedi, Te személyedre szóló, kb. 40 oldalas anyag. A sikerek 90%-át ezzel érik el Ügyfeleink. Rólad szól, receptek nincsenek benne. A Profilodat kell hozzá feltölteni, FONTOS, hogy NEM az ingyenes Tesztből készítjük. Többféle csomagból tudsz választani.Örökre szól az Ajánlásom?

Ez attól függ, hogy mi változik közben. Közbeszól-e valamilyen betegség vagy terhesség vagy egyéb, hatást kiváltó faktor. Ha igen, akkor új Ajánlást kell kérni, nekünk pedig készíteni. Ehhez hozzájön, hogy 1 év alatt rengeteget tanulunk, fejlődünk új információkkal, tudással gyarapodunk, amikkel folyamatosan bővítjük az Ajánlásokat.

 Meddig van utánkövetés?

Az Ajánlással bekerül az Ügyfél egy zárt Facebook csoportba, ahol a Szabályzat betartásával utánkövetjük, amíg létezik a csoport.

Emaileket limitált mennyiségben kezelünk, napi szintű ügyfélszolgálatunk nincs. Ha felvetődik, hogy az Ajánlás hibájából nem működik az étrend, akkor azt 6 hónapon belül átállítjuk díjmentesen. 

1 éven túl nem tudunk kezelni problémákat, ilyen esetben új Ajánlást készítünk.Kismamának is kérhetik az Ajánlást?

Természetesen kérhetik. Terhesség alatt is lehet jól enni, de nagy valószínűséggel az alapvető Ajánlás arányain kell változtatni valamilyen irányban.

Nem fogunk támogatni semmilyen szélsőségekben, de biztonságossá tudjuk tenni, hogy ne szaladjon el túlságosan a ló.Szeretnék Ajánlást rendelni. Hogy tudom megtenni?

A honlapon, a főoldalon, az Ajánlás menüpont alatt tudod kiválasztani számodra a legmegfelelőbb csomagot.Az Ajánláshoz kell egy személyes találkozó is?

Személyes találkozóra nem kerül sor. Ez azért van így, hogy a Világ bármely pontjáról tudjatok jelentkezni.Lehet Ajánlásom E-book nélkül?

Nem kell E-book az Ajánláshoz.Hogyan működik a Személyre szóló tanácsadás?

Fontos, hogy az Ajánlásokat nem az ingyenes Tesztből csináljuk, hanem a profilodba feltöltött adatokból és a részletes Kérdőívre adott válaszaidból. Személyes találkozóra nem kerül sor, mindent online csinálunk.E-book kérdések:


Hogy mi is ez pontosan?

Én írtam a típusra szóló E-bookokat is. Az ingyenes Tesztre adott válaszaidból kijött eredményed alapján kapod meg, automatikusan - 100 oldalnyi könyv, receptekkel, egészen más, mint az Ajánlás. Önállóan is használható. Ha van Ajánlásod, nem kell Tesztet töltened!Teszt kérdések:


Hogy mi is ez pontosan?

Ingyenes Teszt, rövid eredménnyel, utána tudsz rendelni E-bookot vagy a Konyhánkról ebédet - ez utóbbit egyébként a teszt nélkül is megteheted.Vannak olyan kérdések, amikre olyan válasz nem jelölhető, ami teljesen igaz lenne rám. Vannak telitalálat kérdések, amikre egyértelmű választ tudok adni. Akkor, hogyan bízhatok a teszt kiértékelésében?

A teszt nem ad 100%-os eredményt, de csak azért, mert a válaszok általában szubjektívek, de megadja az első támpontot, amin el tudsz indulni. Ha ennél biztosabbra szeretnél menni, akkor kérd a legjobb tudásunk szerint készített, általunk írt egyedi, a Te személyedre szóló Ajánlásunkat. Ezt nem a Tesztből, hanem az alaposan kitöltött Profil adataidból készítjük.Profil kérdések:


Hogy mi is ez pontosan?

A személyre szabott Ajánlásodhoz regisztráció után fel kell töltened a Profilodat, az ide írt adatokból tudjuk elkészíteni az anyagodat. Ezért fontos a pontos kitöltés.Kérdőív kérdések:


Hogy mi is ez pontosan?

A profilfeltöltés része.Hasznos kérdések:


Nem terveztek oktatást, képzést táplálkozással kapcsolatban?

De igen, de ehhez még idő kell, azonnal értesülsz majd róla Bocsi Viki facebookján. Nincs mást teendőd hozzá, mint követni az oldalt és a weboldalt olvasni.Van összefüggés az étkezés és a viselkedés, magatartás zavar között?

Természetesen hatással van a viselkedésre, a bevitt táplálékunk.Milyen szolgáltatások vannak?

Teszt: Az ingyenes, gyorsteszt alapján megtudhatod milyen anyagcseretípusba tartozol. Ennek nincs köze az Ajánlás megrendeléshez, azt egy sokkal pontosabb metódus szerint készítjük, a Profilod feltöltésével.

Konyha: Tudsz rendelni országosan másnapra ebédet, ha akarod típusod szerint. Teszt nélkül is tudsz rendelni. Minden gluténmentes alapanyagokból, tej-, cukor-, adalék, szója- és kukoricamentesen készül. 500 recepttel dolgozunk, 6 hetes forgóban.

E-Book: Közel 100 oldalas anyag a saját típusodnak szóló adatokkal, tanácsokkal és receptekkel.

Ajánlás: Mindentől teljesen függetlenül tudsz kérni rád szabott, speciális Ajánlást, amit a Tanácsadód készít el. Ez neked készül és nem Tesztből, hanem Kérdőívből és más bekért adatokból dolgozunk. Ez online szolgáltatás, bárhonnan a világból meg tudod rendelni magyarul és angolul.

Bisztró: Budapesti, Dob utca 2-ben lévő éttermünk, ahol garantáltan glutén-, tej-, cukor-, szója-, kukorica- és adalékmentesen főzünk, mindent frissen, 4 km-es körzeten belül bringás házhozszállítással. Franchise terjeszkedésre készülünk. Itt tudsz többet olvasni róla: www.kitchen-of-health.comHogyan juthatok be a titkos Ügyfélklubba?

Miután elkészítettük neked a személyes Ajánlást, emailben meghívást kapsz a zárt Ügyfélklubbunkba, ahova be kell jelentkezned. Ehhez mindenképpen a Facebookon regisztrált e-mail címedre van szükség. Itt együtt újulhatsz meg a többi taggal együtt, minden nap motiválva egymást. :)Milyen vitaminokat ajánlasz a gyermekvárás alatt?

Általánosságban K2D3 cseppek, omega3 kapszulákat és még továbbá a GAL és WTN termékeket tudom ajánlani. De típusonként eltérő dolgok is szóba kerülhetnek, ezért érdemes lehet konzultálnunk, ezt természetesen díjmentesen válaszoljuk meg e-mailben az info@bocsiviki.hu-n.Milyen fizetési módok használhatók?

Bankkártya, átutalás, Szép kártya, Transferwise és Paypal közül tudsz választani. Megrendelsékor, a visszaigazoló emailben megtalálod a részleteket, ha mégis maradna kérdésed, akkor az info@bocsiviki.hu -n rendelkezésedre állunk.Hogy kapsz időpontot a megrendelésnél?

A megrendelést, fizetést és hiányos profilfeltöltést követően automatikusan megkapod az időpontodat. Ez 2-3 hetes időintervallum, de általában hamarabb szoktuk küldeni a kész Ajánlást.Csak OTP SZÉP kártya használható?

Szolgáltatásainkat csak az OTP SZÉP kártyával lehet használni, a bankkártya és az átutalás mellett.Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás