NoIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Rád szabva Típusra szóló E-book

Az azonnal megrendelhető, közel 100 oldalas,
a te típusodra szóló E-bookot keresed?
Jó helyen jársz!

Szakértők és dietetikus bevonásával.

Az E-book Neked való, ha:

  • Szeretnéd tudni, hogy a Teszteredményed alapján megkapott típusnak mik a legfőbb jellemzői és hogy hogyan és merre indulj el a diéták útvesztőjéből kivezető úton
  • Kíváncsi vagy, hogy mik az alapvető Irányelveink
  • Szeretnéd tudni, hogy milyen ételeket, italokat célszerű elkerülni a testeddel kapcsolatos célodhoz vezető úton
  • Nincs kedved vagy időd a poszt szövegekből kiolvasni a fontos tudnivalókat
  • Egy instant írásos anyagot akarsz kapni magadról és elindulni az úton
  • A Tesztre könnyedén tudsz válaszokat adni
  • Nem akarsz várni a személyes Ajánlásra
  • Van már személyes Ajánlásod, de ez még további adatok érdekelnek
  • Olyan infókat szeretnél megtudni, amik nincsenek ilyen formában, egyben máshol összeszedve
  • Szeretnél a típusodnak való recepteket kapni, amiknek egy része a Konyhánk titkos receptgyűjteményének kivonata

Zita

Tartalmas és nagyon hasznos információk gyűjteménye. Sok minden volt benne amit eddig is tudtam, de voltak új dolgok is természetesen. Számomra a legjobb volt benne: a receptek, a tippek és variációk és ajánlott ételek. Ezek különleges és extra receptek, még vendévárás idején is lehet velük brillírozni. Klassz nagyon! :D

Andi

:) Szóval én szeretem a készen kapott recepteket, amikor nem nekem kell kitalálni, hogy mit lehet kihozni a hűtő tartalmából. Igazi kincs számomra! A nyelvezetéről már nem is beszélve, semmi kacifántos szöveg, semmi bonyolult összetevő és semmi bonyolult recept. Egyszerűek, változatosak, egészségesek és finomak! Én nagyon örülök neki és úgy gondolom, hogy a tökéletes csomag mindenképp az ajánlás és az E-book együtt! Köszönöm! :)

Heni

Nekem az E-book sokkal jobban tetszik az alapvető irányelvekkel (ezeket még a férjemnek is be tudom iktatni a hétköznapjaiba, a titkos receptek is nagyon szuperek, nekem nagyon nagy segítség, mivel nem vagyok valami kreatív a konyhában.
És miközben az e-bookot olvastam, még a férjemet is rá tudtam venni végre, hogy kitöltse az ingyenes tesztet (ez már félsiker).
Következő lépésként talán az ajánlásra is rá tudom beszélni! Nagyon szuperek vagytok! Én eddig is mindenkinek ajánlottalak Titeket és ezután is foglak mindenkinek!!!

Rád szabva Tudatos élet, tudatos táplálkozás

Szeretnéd tudni, hogy a Teszteredményed alapján megkapott típusnak mik a legfőbb jellemzői és hogy hogyan és merre indulj el a diéták útvesztőjéből kivezető úton?

1 Személyes adatok
2 Teszt kitöltése
3 Letöltés

A megrendeléshez nem szükséges bejelentkezés de gyorsítja a folyamatot.

Kinek veszed?

Számlázási adatok

Total: 15.000 Ft

Tudomásul veszem, hogy a(z) BocsiViki.hu Kft ( 1035 Budapest, Miklós utca 13. VIII./42. ) adatkezelő által a(z) bocsiviki.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név, Szállítási adatok, Számlázási adatok, Email cím, telefonszám Az adatfeldolgozo ́által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Fizetési módok

OTP Szépkártya
Credit card
Transfer

E-számla

A rendelésed után e-számlát fogsz kapni, így nincs szükség nyomtatásra, ami aláírás és pecsét nélkül is érvényes.

E-book paraméterek

Néhány kattintással letöltheted, 100 oldalas, típusra szóló E-bookod. Ha szeretnéd könnyen ki is nyomtathatod, hogy bárhova magaddal tudd vinni.

Kosár

Summary $0.0

Order

Close