NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

A Módszer

Egy speciális módszerrel dolgozom-dolgozunk, ami sok év kutatásaira, sok tanulásra és tapasztalatra épül. A módszer - mindamellett, hogy vannak mindenkire érvényes alapszabályok - meglehetősen személyre szabja a diétát. Ez a legfontosabb, hiszen te is biztos tapasztaltad már, hogy nincs olyan étrend vagy diéta, ami mindenkinél egyformán működne.

Online dolgozunk csak és kizárólag, főként az időhatékonyság miatt  és hogy a világ minden tájáról elérhető legyen a szolgáltatás. Nincs személyes találkozónk, legalábbis az Ajánláshoz nincs rá szükség.

A regisztrációd után saját Profilod lesz a honlapomon, ahová bármikor feltöltheted az adataidat. Később ezekben a mappákban könnyű visszakeresni vagy módosítani az adatokat. Az Ajánlással pedig megkapod majd a te tested egyéni tulajdonságait, azok alapján pedig azt, hogy milyen ételeket kerülj el, a többit pedig milyen arányban vidd be, ha a legjobb formádat akarod hozni.

Készülj rá, hogy tisztán fogsz mostantól táplálkozni. Nem lesz adalék, nem lesz cukor, nem lesz feldolgozott étel. Nem fogunk kalóriát számolni és számoltatni. És nem fogsz keveset enni.

Miután megkapod az Ajánlásoda és megfelel a regisztrációd néhány alapvető technikai feltételnek, amit a Facebook határoz meg, egy titkos, jó hangulatú FB csoportnak leszel a tagja, ahol sok felmerülő kérdésedet megbeszélhetjük.

 

Rád szabva Tudatos élet, tudatos táplálkozás

Szeretnéd tudni, hogy a Teszteredményed alapján megkapott típusnak mik a legfőbb jellemzői és hogy hogyan és merre indulj el a diéták útvesztőjéből kivezető úton?

Teszt kitöltése

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás