NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Hormontípusok

Hogy is van ez?

Alapként meghatározzuk a táplálkozási típust, azaz hogy fehérje- vagy szénhidráttípusba tartozol-e. Ez azt mutatja, hogy melyik makrotápanyagból nagyságrendileg mennyire van szükséged a legjobb közérzetedhez.

Hogy inkább a zsír vagy inkább a szénhidrát adja az energiádat. Ugyanis ha az étrended nem elégíti ki ezeket az anyagcseretípusod által generációkon át megszokott igényeket, az egészséged romlani fog és nem mellékesen hízni fogsz. Alapvetően a leginkább elrontani úgy lehet, hogyha a táplálkozási típusunknak ellenkezőleg eszünk. Ha például te szénhidráttípus vagy és paleózol, vagy mondjuk fehérjetípusként vegetáriánus vagy, esetleg 'rizscsirkézel' zsír nélkül. Ha a táplálkozási típusodnak megfelelően eszel, már nagy bajod nem lehet.

Ehhez jön a hormontípusod, pontosabban, hogy melyik a domináns hormontermelő mirigyed vagy melyik mirigyekre kell jobban figyelni.

A hormondominanciák keveredhetnek, mert a hormontermelők értelemszerűen hatnak egymásra, ami a testünk működésében és a formánk változásában is megnyilvánul. Hogy neked melyik a fő hormontermelő(i)d, az a személyes Ajánlásodból tud pontosan kiderülni.

A 4 fő hormontípus:

Agyalapi hormontípus

Pajzsmirigy típus

Mellékvese típus

Petefészek típus

Tudd meg te is a típusodat!

Ehhez 2 féle lehetőséget állítottam össze:

  1. A felső menüsorban található Tesztet alaposan és átgondoltan kitöltve azonnal megkapod az eredményedet. Ezután kártyás fizetéssel azonnal tudsz rendelni E-bookot. Ez AUTOMATIKUS, tanácsadó keze munkája nincs benne, az eredmény a te válaszaidon múlik.

Mit kapok? Kattints ide!

  1. A szintén felső menüsorban található Ajánlás, árak gomb alatt bejelentkezel és beregisztrálsz személyre szóló Ajánlás kérésére. Ez hosszabb, pontosabb, Tanácsadó által, a te sajátosságaidra megírt anyag, erre viszont kicsit várni kell, mert naptár szerint haladunk.

Mit kapok? Kattints ide!

 

 

Rád szabva Tudatos élet, tudatos táplálkozás

Szeretnéd tudni, hogy a Teszteredményed alapján megkapott típusnak mik a legfőbb jellemzői és hogy hogyan és merre indulj el a diéták útvesztőjéből kivezető úton?

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás