NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Neked mik a félelmeid? 2020.11.17.

Neked mik most a félelmeid?


Az én legnagyobb félelmem az emberek egészségével kapcsolatban, hogy nem veszik elég komolyan a táplálkozásukat. Hogy nem értik meg az összefüggéseket. Félek, hogy olyan krónikus betegségeket fognak összeszedni, amik helyes táplálkozással megelőzhetők lettek volna. Hogy emiatt maszkban kell járniuk életük végéig, mert félteni kell az életüket.

Hogy lerombolják az immunrendszerüket a rossz táplálkozási szokásaikkal, a sorbanálláskor látott ropi-csoki-kóla-alkohol (40.000 forintos) bevásárlásokkal, az ebből fakadó tápanyaghiánnyal, a nemalvással, az állandó stresszel, a híradónézéssel.

És én félek attól is, hogy ha most nem térnek észhez, akkor később mi már mi sem fogjuk tudni biztosítani nekik a megoldást. Lépni kell most. Változtatni. Nem holnap, nem jövőhéten, nem nyáron, nem ősszel, nem jövőre. Az Élet nem várja meg a Majdokat.Szedd össze magad és kezdj új életet. MOST.


Mi annyit tudunk hozzátenni, hogy megfőzzük az életmódváltáshoz szükséges ételeket, és házhoz visszük neked az országban, több mint 350 településre.

Vagy készítünk neked személyre szabott online táplálkozási útmutatót, azaz Ajánlást.

Várlak szeretettel!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás