NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Egészséges életmód személyre szabottan 2019.01.14.

Egészséges életmód kialakítása a célod? Úgy érzed, hogy régóta csak árnyéka vagy önmagadnak? Súlyfelesleggel küzdesz, nincs kedved sportolni, esetleg már tükörbe sem szívesen nézel, kétségbeejtőnek érzed a helyzetedet?

Szeretnél mindezeken változtatni, de folyton zsákutcába kerülsz, nem találod a kiutat?

(Majdnem) mindent kipróbáltál már, de tartós eredményt  nem sikerült elérned, és nem érted, miért?

 

A változtatás lehetősége mindenki előtt ott van, csupán jó adag elszántság szükségeltetik hozzá, na meg természetesen az is, hogy valaki fogja a kezedet, melletted álljon azon az úton, ami pozitív változásokkal, jobb életminőséggel, egészséggel, önbizalommal van kikövezve, a végén pedig egészséges életmódot tudhatsz magadénak. Ezen az úton én magam is végigmentem, ahogyan a megelőző kilométereket is végigjártam: számtalan fogyókúrát kipróbáltam, de tartós eredményt egyikkel sem sikerült elérnem. Rájöttem, hogy illúziót kerget az, aki azt gondolja, hogy létezik egy jól bevált recept, ami mindenki számára elhozza a megfelelő egészségi és kondicionális állapotot. Ez a felismerés vezetett el ahhoz a módszerhez, amelyet hosszú évek óta sikeresen alkalmazok, és amely emberek sokaságát juttatta el az egészséges életmódhoz.

 

Miben rejlik ennek a módszernek a titka?

 

A módszer lényege, hogy a profilodba feltöltött adatok, valamint egy részletes teszt kitöltése után tanácsadónk kiértékeli a rendelkezésére álló információkat, és pontosítja, hogy melyik anyagcseretípusba vagy sorolható. Erről egy teljesen személyre – a Te személyedre – szabott Ajánlás készül, amely az alábbiakat tartalmazza a táplálkozás témájában:

-          egyediséget,

-          speciális bánásmódot,

-          komoly szakmai hátteret,

-          folyamatos utánkövetést,

-          tagságot, majd segítséget a Facebookon működő Ügyfélklubban,

-          fogyókúramentes életet,

-          élhető étrendet, finom ételekkel,

-      összefoglalva: az egészséges életmód hozzávalóit.

 

Anyagcseretípus-meghatározás – forradalmi újdonság

 

Az előző bekezdésben ezt a kifejezést használtam: anyagcseretípus. De mit jelent ez, és miért fontos?

Az egyes ételekre adott reakciók, az egyes étkezések utáni közérzetváltozások sokat elárulnak az emberről. Van, aki a szénhidrátban gazdag(abb) ételektől érzi jól magát, és van, akinek a szervezete inkább a zsírban és fehérjében dús(abb) táplálékoktól működik megfelelően. Persze, akad olyan is, aki nem sorolható egyértelműen egyik anyagcseretípusba sem, náluk meg kell találni a megfelelő egyensúlyt a bevitt szénhidrát és fehérje mennyiségét illetően.

A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy melyik típusba tartozik, így arról sincs ismerete, hogy mit kellene ennie, hogy egészséges életmód szerint élhessen. Amíg ez így van, addig hiába minden fogyókúra, teljesen hatástalan marad, vagy nem eredményez tartós változást. Aki már tisztában van vele, hogy melyik típus táborát gyarapítja, az azt is tudja, hogy végleg elfelejtheti a fogyókúrákat és a koplalást, hiszen az anyagcseretípus meghatározásával és az ahhoz tartozó Ajánlásban foglaltak betartásával olyan egészséges életmódot választ, ami csupa pozitívumot eredményez számára a továbbiakban.

 

Pozitív változások az Ajánlás betartását követően:

-    beindul a fogyás,

-    egészséges(ebb), kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb leszel,

-   eszed ágában sem lesz többé olyan ételeket enni, amelyek számodra „tiltólistán” szerepelnek, hiszen a részedre „engedélyezett” ételektől teljesen jóllaksz, és jól is érzed magad az étkezések után,

-    megvalósul a számodra ideális egészséges életmód.

 

Kiknek készítünk még Ajánlást?

Egyedülálló módon mi a gyerekekre is gondoltunk, 6-16 éves korig. Sok problémánk már gyerekkorunkban gyökerezik, vannak olyan étkezési szokások, rossz minták, amelyeket gyerekkorunkból hozunk magunkkal. Ezeket kivédendő, fontos, hogy a gyerekek anyagcseretípusát is meghatározzuk, hogy egészséges és boldog felnőtt válhasson belőlük, és minél fiatalabb korban számukra ideális egészséges életmód szerint élhessenek.

Igény esetén – felár ellenében – angol nyelven is készítünk Ajánlást.

 

Hogyan készül el az Ajánlás?

 

Ajánlás készítéséhez nincs szükség személyes találkozásra, minden online zajlik, így a világ bármely pontjáról elérhető szolgáltatásunk. Az általad feltöltött adatokat, majd a kitöltött tesztet tanácsadó kollégánk kiértékeli, és a válaszok függvényében elkészül számodra a Te egyedi, személyre szabott Ajánlásod. Ha az abban leírt életmódbeli és étkezési tanácsokat betartod, akkor ki tudod alakítani a számodra ideális egészséges életmódot.

 

Az általam készített Ajánlás bruttó fogyasztói ára 49 900 Ft, és magában foglalja annak teljes körű, részletes leírását, hogy mi az, amire oda kell figyelned ahhoz, hogy teljes, egészséges életet élhess. Tehát ha ezeket a tanácsokat betartod, akkor életed hátralévő részében nem lesz majd szükséged arra, hogy mindenféle csodaszerre, fogyasztó tablettára, különféle vitaminokra költs, hiszen a megfelelő étrend betartása garantálja vitalitásodat!

Amennyiben valamelyik tanácsadó kollégám készíti el Ajánlásodat, úgy fogyasztói ára kedvezőbb, ebben az esetben csupán 39 900 Ft. Gyerekek részére 29 900 Ft-os áron készítjük el az Ajánlást, angol nyelven pedig 59 900 Ft-os áron.

 

Hogyan érheted el, hogy Te is az egészséges életmód elvei szerint élj?

 

Nézzük meg jobban, miről is van szó! Komplett életmódot kaphatsz mesésen alacsony áron. Mindehhez nem kell mást tenned, csupán annyit, hogy megrendeled Ajánlás szolgáltatásunkat. Ne habozz, alakítsd ki egészséges életmódodat minél hamarabb, jelentkezz még ma

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás