NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Anyaaaaaaaaaa! 2019.06.18.

Imádok régebbi posztokat megosztani az újabbak mellett. Nagyon hasznosnak tartom őket, akár érdekességekről, akár sikerről szólnak. Különösen fontosnak tartom, hogy azokat a lényeges adatokat megtudják az újak is, amit talán a régebbi követők már ismernek - de ez sem biztos, ismervén a FB algoritmusát.

Ja, majd elfelejtettem, hogy összesen van 4 posztolandó oldalam, nem EGY! És hát szó mi szó, a posztoláson kívül van még néhány más dolgom is.
Nem, nem a vásárlás a guccsibótba, ahogy a fotón is látható.wink

enlightenedCsapó1: az egyik kezemmel fésülöm az egyik gyereket, a másik meg rózsaszín plüss unikornisruhában egy narancssárga zizegő műcsótányt dugdos a zsebembe, míg az egyik dobálja a másikat egy aranyszínű takonykoponyával. Mindeközben hallom, hogy: ,,Anyaa tedd be a TETVESVÁROST!!!". És közben posztot kell írni... Na,  ilyenkor jön a diktálás, mert a fontos gondolat nem tűnhet el!

Egyébként IMÁDOM A GYEREKEKET. Az összeset! A legszórakoztatóbb kis lények a világon.heart

Csapó2: A Csapó1 kockái közben, hogy komolyra fordítsam a szót, az elmúlt 3 évben létrehoztunk a semmiből egy markáns jelenlétet, egy erős összefogást, egy országos ételkiszállító szolgáltatást, egy Bisztrót, többezer ügyfelet és egy csodálatos Ügyfélklubot. Szakértői státuszt, sok tévés meghívást.yes

Méltónak bizonyultunk a 2018-as évben egy uniós pályázat elnyerérésére, amin 1 évet dolgoztunk. És mindezt egészségesen. Adri (Ákos menyasszonya) többször mondta már nekem, hogy tuti valami robot vagyok és biztos azért nincs mellékvesém. Nem, csak imádom a munkám. Másképp nem lehetne.smiley

Miközben diktálom ezeket a sorokat a telefonnak, éppen bújócskázok Larával, és perceinkben is folyik a munka, például ‘íródik’ a franchise kézikönyv a Bisztróhoz. Közben fő a húsleves, folyik a kádba a fürdővíz, Szonja kezét fogom, megy a Teszveszváros és 2 hete semmi segítségem nincs. 

Ja, ma reggel volt egy 2 órás vércukorvizsgálatom, egy megbeszélésem a Konyha tulajokkal, hogy új húsbeszállítójuk lesz már jövő héttől, mert voltak panaszok a húsra. Közben már jópáran rámszóltak, hogy egy műanyag korona maradt a hajamban... Upsz, mentünk iskolába, dolgozok a gépen, társasoztam, Aranyhajat néztem kötelezően és most még írok. Szóval van ez így...blush

Néha amúgy én se tudom, hogy csinálom, de Síva elbújhat a föld alá a 3 szemével meg a 4-6-8-10-32 karjával. Na jó, lehet, hogy ő menőbb volt, mint a teremtés és pusztítás istene, de ebben se lennék biztos, mert mindkettőben elég erős vagyok. Oké, azért el vagyok maradva pár dologgal, de egyáltalán nem kezelhetetlenül.yes

Az ilyesmi sokaknak ismerős lehet itt közöttünk. Az élet nagy tanító, nem engedi az önteltséget, tisztelet nélkül. Én ezt már megtanultam.
Na de a mondanivalóm lényege:

Régiek és Újak! Nagyon köszönöm hogy velünk vagytok és olvastok!smiley

www.bocsiviki.hu/hu

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás