A módszer

MI IS EZ AZ EGÉSZ, MI IS EZ A MÓDSZER?

 

Egy speciális módszerrel dolgozunk, ami sok-sok év kutatásaira, sok tanulásra és tapasztalatra épül. A módszer - mindamellett, hogy vannak mindenkire érvényes alapszabályok - meglehetősen személyre szabja a diétát. Biztos te is tapasztaltad már, hogy nincs olyan étrend vagy diéta, ami mindenkinél működne.

 

MIRE SZÁMÍTS TEHÁT, HA MAJD SZERETNÉL EGY AJÁNLÁST?

 

Online dolgozunk csak és kizárólag, főként az időhatékonyság miatt  és hogy a világ minden tájáról elérhető legyen a szolgáltatás.

Már a regisztráció után saját profilod lesz a honlapomon, ahová bármikor feltöltheted az anyagaidat, később ezekben a mappákban könnyű visszakeresni vagy módosítani az adatokat. Megkapod a te tested egyéni tulajdonságait, azok alapján pedig azt, hogy milyen ételeket kerülj el, a többit pedig milyen arányban vidd be, ha a legjobb formádat akarod hozni.

Készülj rá, hogy tisztán fogsz mostantól táplálkozni. Nem lesz adalék, nem lesz cukor, nem lesz feldolgozott étel. Nem fogunk kalóriát számolni és számoltatni. És nem fogsz keveset enni.

 

HOGYAN TOVÁBB?

 

Ha megkapod az Ajánlásodat, utána egy jó hangulatú csapatnak leszel a tagja, egy zárt csoportban, a Facebookon, ahova a jelentkezésedet követően gyors ellenőrzés után felveszünk és minden felmerülő kérdésedet megbeszélhetjük.

Hát ez az én nagyon titkos, saját módszerem. Nincs benne semmi ördöngősség, sem titok, csak több év tapasztalata, tanulása és az ügyfeleim szeretete.

És jól működik. Persze 100%-ot nem tudok ígérni, mert a dolog felének a 100%-a rajtad múlik. A te részed a te részed, azt neked kell majd beletenni.

Partnerek

Kosár

Összesen $39.96

Megrendelés

Bezárás