NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Út a sikerhez 2019.01.31.

enlightened Nézzétek Évit! enlightened

Kb. 2,5 éve kezdte velem, és teljesen stabilan tartja ezt a kb. 10 kilóval könnyebb, lassan elért állapotát.

Sose éhezett. ;) Évi oszlopos tagja a Bocsi Viki csapatának, és még a Nők Lapja is készített vele interjút:

,,Nálunk családi örökség az elhízás, de én nem akartam úgy járni, mint  a nagymamám és az édesanyám. Az is fontos volt, hogy ne csak átmeneti megoldást találjak, hanem olyan módszer mellett kötelezzem el magam, amellyel elejét vehetem a későbbi visszahízásnak is. Jó döntést akartam hozni. A Facebookon bukkantam rá Bocsi Viki anyagcsere-típusos rendszerére, amiben leginkább a személyre szabottsága tetszett, mert nem hiszek abban, hogy mindenkinek ugyanúgy kell hozzáfognia az életmódváltáshoz."

 

Mit szóltok?

Szerintem egyébként nálunk az az egyik legjobb, hogy nem kapsz ‘rossz jegyet’. Nem fogod azt hallani, hogy ‘hát ez elég gyenge eredmény’ vagy hogy kevés vagy. SOHA. Addig toljuk, amíg nem lesz ‘ötös’, de nem kapsz rossz minősítést.smiley Persze ez nélküled NEM MEGY.

És ez korrekt. Mert nem az marad meg az emberben, hogy már megint elrontotta, már megint kudarcot vallott, hanem húzza a tökéletesség elérése iránti vágy. Megtanuljuk, hogy ahhoz, hogy valamit rendesen megtanuljunk, sokszor kell elővenni, újra és újra. Ez evidensnek hangzik, de sokaknak nem az.

Általában igaz, hogy a pozitív visszajelzések többet segítenek az embereken, mint a negatívak. Nálunk erre számíthatsz. Nem leszel leértékelve, meghazudtolva, megkérdőjelezve. Az a célunk, hogy jól érezd magad. <3

,,Az előtte kép 2015 októberében készült 43 évesen, a második 3 évvel később, 2018 októberében 46 évesen.  Az első képen 60, a másodikon 49 kiló vagyok. Kb. 1,5 év alatt fogytam le és 1 éve tartom a súlyomat a BV életmódnak köszönhetően. Nem tudom, a képeken mennyire látszik, de én érzem magamon a változást. Még most sem tartom magam vékonynak, mivel elég combos vagyok, de ahogy a természetgyógyászom mondaná, "ahhoz képest amilyen volt"... 

Arról nem is beszélve, hogy mennyivel egészségesebb és energikusabb vagyok! Mióta BV-zek, még beteg sem voltam. Télen sem kaptam el semmit!  Remélem, az idén is így lesz. "

 

Jelentkezz be!

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás