NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Sikersztori - 2 év alatt 35 kiló mínusz! 2019.03.07.

Tündi 2016 óta privát ügyfélklubbunk tagja, azóta bátorítjuk egymást. A csoport elsődleges célja, hogy ügyfeleink megoszthassák tapasztalatikat, eredményeiket egymás között, ezzel is motiválva a másikat arra, hogy ő is kitartó munkával hasonló eredményeket érhet el saját életében. 

2016 és 2018 között sikerült 35 kilót leadnia szokásainak teljes megváltoztatásával és az én segítségemmel. Nagyon büszke vagyok eredményére.

Tündi. 35 kiló minusz. Az egyik legbrutálabb eredményt elérő Ügyfelünk.


El tudjátok képzelni, hogyan érezheti magát? Ezt ő írta nekünk:

,,Sziasztok! 

Jelentem, tartom az Ajánlásomat.yes Eddig -35 kg-nál járok.wink És a legjobb, hogy kezd visszatérni a réges régen eltűnt önbizalmam is. Köszönök mindent Viki neked és Petrának, az edzőmnek! Kitartást mindenkinek!

Puszi!smiley"

Tudjátok, az IDŐenlightened, amit sokan sajnálnak beletenni. Pedig meghízni vagy megbetegedni is hosszú idők kitartó munkájával lehet. Nem a gyors kúrák fogják a problémát megoldani, hanem a szokások teljes megváltoztatása.

Döntsd el, hogy mire fordítod az időt! Arra, hogy keseregj és vágyakozz, kitartás híján belekapj ebbe-abba, vagy arra, hogy lassan átalakulj. És ez nem blabla, mert az az idő így is úgy is eltelik. De te döntöd el, közben merre változol, senki más, se a genetika, se a csillagok állása nem felelős érte.

Te döntöd el, mennyi szokást tudsz megváltoztatni és hogy egyre jobban be tudod-e építeni az életedbe őket és a természetessé válnak-e. 
Ennyi dönti el. Te.wink 

Hogy tudod azt, hogy néha 30 - 40 év alatt rögzült szokásokat kell felégetni, és, hogy nem az instant eredmény érdekében cselekszel várva, hogy hamarosan vége legyen és akkor majd újra visszatérhessenek a régi szokások. Ilyen soha nem lesz.enlightened

De van jól járható út!  www.bocsiviki.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás