NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Napi pozitív szemlélet 2020.06.08.

Egy ember élettartama attól függ, hogy melyik rovatot olvassa el először az újságban....

Ezt egy filmben hallottam. És eléggé igaz.
Ugyanis az érdeklődési területeink mutatkoznak meg itt.

Ha nap mint nap a romboló dolgokról, pusztításról, halálról szóló cikkekre megyünk rá, krónikusan alacsony érzelmi szintre kerülünk. És aki alacsony érzelmi állapotban van, annak nem lesznek jók a túlélési esélyei.
Rosszak a döntései, betegségek, fertőzések, balesetek érik.
Szóval keressünk jó hírekre, mert bizony, ha nehezen is, de találhatunk.

Például itt egy szuper sikersztori, ami segít a pozitív szemlélethez.

Ilyen emailt kaptam tegnap. Nézzétek. :)

‘Férjem 2019 december elején kapott Ajánlást. Viki csinálta személyesen és egy "akciós" csomagot vettünk, amiben Receptkönyv is volt.
Nagyon szépen működik a dolog, jelenleg a 7.-ik kilóján dolgozik úgy, hogy nem tudja 100 %-osan tartani, de nagyon boldog és elégedett - pedig igazából ő nem is hitt benne, én voltam az, aki mindig mondta, hogy kérjünk Ajánlást az egészsége és minden miatt.

Azóta megszűnt a gyomorégése, 2 héttel a váltás után a vérvizsgálaton már normál értékű volt a cukra, a koleszterinje, és az autoimmun panel értékei is nagyon sokat javultak, majdnem mind visszament normál értékre!!!

Javult az energia szintje, végre újra aktívabb, jobban tud dolgozni is, szóval óriási a változás.

Nehéz betartania, de csinálja - nagyon büszke vagyok rá, mert nem gondoltam volna még én sem, hogy ilyen kitartással tudja majd csinálni. Mondjuk én főzök... neki csak meg kell enni, szóval az oroszlánrész az enyém, de akkor is büszke vagyok rá!

 

Vedd észre a jeleket!


Amit még tapasztaltunk, de mára jött ki igazán, hogy érdemes betartani a dolgokat, mert nála a sok betegség miatt érzékeny az egyensúly, ma reggelihez ivott kb. 2 dl frissen facsart narancslét és már egy kicsit ég a gyomra, ha eszik egy falat kenyeret vagy hasonlót, azonnali gyomorégés és rosszullét, ez nagyon jól mutatja, hogy ő kifejezetten érzékeny a gluténra (ezt betartja egyébként se tészta, se kenyér, semmi hasonló).
Meg nagy gyengéje a pirított magok (diákcsemege), 2 nap óta nagyon kívánja (szinte egész nap ezt enne), kicsit eszik is, érzi, hogy jól esik megenni, de azért mondja, hogy összességében nem jó a hatása.’

Ja és tegnap írt a hölgy, hogy a férje már 11 kiló mínusznál jár és nagyon jól van!

Annyira jó, ugye?

Várlak szeretettel téged is, sok jó írással, hírrel, saját Ajánlással!

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás