NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Mi ez az egész ‘mozgalom’?  2019.08.07.

A saját testemmel való kísérletezés vitt rá az útra. Régen nem értettem, hogy miért nem reagálok mondjuk a testépítők által javasolt étrendre, ami arról szól, hogy sokszor keveset együnk, zsírszegényen, szénhidrát- és fehérje gazdagon, ugye a csirke-rizs kombóra.

 

Voltam vegetáriánus is. Miért van tőle folyton ehetnékem, miért nem formálódok úgy, ahogyan ők, egyáltalán miért nem úgy reagálok, ahogyan az elő van írva. És hogy miért vagyok itt-ott gömbölyűbb, akkor is, ha fogyok, mint mások és miért izmosodok gyorsabban, mint mások és miért szálkásodok nehezebben. Annyi mindent kipróbáltam, ettem Atkins szerint, ami egy magas zsírtartalmú étrend.

 

Volt idő, amikor én is meg akartam felelni a mindenkori szépségideálnak, hosszú combokkal és vékony magas alakkal. Kellemes álom volt, aztán a bilibe lógott a kezem. 10 éve találkoztam a megoldással és a válaszokkal. Nem, nem mindenki genetikai csoda, sokaknak nagyon sokat kell tenni és alkati adottságaiknál fogva akkor is csak magukhoz hasonlíthatják a változásaikat, nem a plakátokon megjelenő modellekhez.

Valakit értékelni vagy leértékelni a született fizikai adottságai miatt egyáltalán nem korrekt dolog. Adott egy csontozat, adott egy magasság, adott egy úgynevezett hormondominancia, - ami nem betegséget jelent, viszont későbbi hormon egyensúlytalanságokat néha előre jelezhet - de nem feltétlenül! - ami alkatot jelez. Ahhoz tudunk segítséget adni, hogy a genetikai adottságokhoz mért legjobb formát és egészségi állapotot hozza ki valaki magából.

 

Ez nem jelent 10 %-os testzsírt, sem színpadi versenyformát, mert azt bizony nagyon kevés nő tolerálja jól. A vastagcsontúból nem lesz pálcika, a széles csípőből nem lesz atléta alkat! Mi a nőket a termékenység felé visszük, a versenyforma irány pedig ennek az ellenkezőjét eredményezheti. Igazából ezért kezdtem a mondanivalómat a sok-sok kisbabánkkal.

Aztán... még egy kis kitérő és néhány meghökkentő adat, hogy értsétek, hogy mi hogyan működünk másképp...

Tudjátok-e például, hogy melyik általánosan ma is használt és bevett szokásokkal árthat is akár az ember magának? Hogy a kalóriadeficit csak ideig-óráig működik? Az anyagcsere elveszíti a rugalmasságát ezektől a csak az alacsony kalóriára koncentráló étrendektől és ez hosszútávon pont az ellenkezőjét eredményezi, mint az eredeti cél volt.

 

A hormonrendszer látja kárát, a hasnyálmirigy, pajzsmirigy hormontermelő képessége károsodik es csak annyit veszünk észre hogy a következő kúra mar nem hatásos, bármennyire is visszaveszünk a bevitt kalóriákból. És mivel sokáig nem is bírjuk, feladjuk, aztán mar normàl evés mellett is hízunk. Így lehet tönkretenni kevés kalória bevitellel hosszútávon a hormontermelőinket, a ciklusunkat, a termékenységünket, az anyagcserénket...

A személyre szabott Ajánlásokkal, a típusra írt E-bookokkal, a posztokkal, a cikkekkel és egyéb írásaimmal kb. 20.000 oldalnyi anyagot írtam már a témában. Nemrég egy Népszavában megjelent cikkünket (folsav-folát) egy orvosi portál is szemlézte, azaz átvette, megjelentette.

A tanácsadáson felül, az azzal kapcsolatos igényekre reagálva az elmúlt 3 évben a semmiből létrehoztam egy országos ebédkiszállítást és egy frissen készült ételeket kiszolgáló Bisztrót Budapest belvárosában. (Közben megszületett a 3. gyerekem)

 

Létrehoztunk csoportokat, helyrehoztunk sok egészségügyi problémát, ‘szültünk’ rengeteg kisbabát, találtam csodálatos támogatókat, kivételes képességű kutatókat - legfőbb stratégiai Partnerünk anyagait a 2018-as évtől a Debreceni Orvostudományi Egyetem bevette a tanrendjébe - dietetikusokat, orvosokat és különleges termékeket fejlesztő tudósokat, akikkel egymást támogatva haladunk.

Az EU nyertes pályázattal támogat minket, nemzetközi piacra lassan készen állunk tanácsadással, Bisztróval - brutál, saját fejlesztésű szoftver áll mögöttünk, szintén a semmiből építették a fejlesztőink. Ezt így leírva eléggé simogató látni a saját lelkemnek is.

Ha nem tudod megoldani a mindennapos főzést odafigyeléssel, akkor segítünk házhozszállítós Konyhánkkal, ahol bizony már 450 receptünk van gluténmentes alapanyagokból, tejmentesen, cukormentesen, kukoricamentesen, szójamentesen elkészítve, hogy támogassuk az egészséget.

Másik lehetőségünk pedig a Bisztrót, ahol ugyancsak nincs búza, állati tej és belőle készült termékek, nincs cukor, de kukoricát és szóját sem használnak, sem más adalékokat. Itt is tudtuk házhoz rendelni!

Itt tudsz bejelentkezni hozzám és azzal együtt a Privát Ügyfélklubba!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás