NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Mert Mindig felállunk! 2021.01.21.

Mindig felállunk, ugye?

 

Mi itt mindannyian. Mindig tudsz tenni hogy jobb legyen, mert nem vagyunk tehetetlen bábok az élet tengerében! Egyszerű dolgokat tehetsz, nagyszerű eredményekkel. Kapcsold ki például a híradót, mert a félelem gyengíti az immunrendszert.

Ha nézel tévét, akkor nézzél jó filmeket, olyanokat, amik szórakoztatnak, megnevettetnek. Ha nevetsz, akkor is ez van kint, meg ha pánikolsz, akkor is. Szóval inkább nevess. Játssz a gyerekekkel, kisállattal bármit, menjetek a szabadba. Nevessetek! Töltődj fel pozitív információkkal könyvekből. Gondolom mindenkinek vannak jó könyvei. Pihenj, aludj! A mellékvese túlterheltsége népegészségügyi probléma, a még nagyobb probléma.
Ha motivált, boldog, erős és bátor vagy, akkor sokkal kevésbé valószínű, hogy elkapsz bármilyen kórokozót is.

Amennyire lehet, ne vegyünk részt a pánikoltatásban és a pánikolásban. Tegyük meg az ésszerű intézkedéseket, nézzük meg hogy mit tudunk tenni a legoptimálisabb életvitelünkhöz, szervezzük át a tevékenységeinket. Ne essünk kétségbe és pánikba, mert a média címsorain kívül más okunk nem annyira van rá. Mindig voltak brutál szar vírusok, amiket alig éltünk túl, de mégis meggyógyultunk belőlük. És igen, mindig vittek el vírusok sajnos embereket.

Erősítsd a gyomrodat, mert a gyomorsav egyik fő funkciója is lenne, ha rendben lenne, hogy kórokozókat öljön. A kolerát például az nem kapta el, akinek erős gyomorsava volt. A gyenge gyomor is jelenleg népegészségügyi probléma. Savanyú ételek, fermentált zödségek, patikai gyomorkeserűk, jó minőségű só kellenek hozzá.

Egyél igazi, tápanyagdús ételeket, májat, halakat, tojássárgáját, ezek vitaminbombák. Ne péksüteményeket, mert felszívják az amúgy is kevés vagy nem túl erős gyomorsavadat.

Szedd be a vitaminokat, nagy dózisban D, C, kell jód mindenkinek, kell szerves szelén, magnézium, omega 3 és jó probiotikum. Ez nem bagatell dolog most, de máskor sem. Se a jó kaja, se a vitaminok.

Ezt tedd meg a család összes tagjával és javasold a kollegáidnak, csoporttársaidnak, edzőtársaidnak is, mindenkinek akivel bármilyen módon egy csoportot alkotsz, mert ez most bizony felelősségi kérdés, mert nem tudsz elszigetelődni mindentől és mindenkitől IS, szóval meg kell tenned a saját, családod és mindenki más érdekében mindent, amit csak tudsz.

Mi megteszünk mindent annak érdekében, hogy a testeteket jól tápláljuk, fizikai szinten ez a legfontosabb. Mentálisan tegyetek meg mindent magatokért. Inkább irányítsd az életedet, mint elszenvedd.

 

Legyél aktív védekező, ne passzív.

 

Semmiképp ne tagadd a vírust, nyilván létezik, de a pánik biztos nem helyénvaló. Nézd meg, mit tudsz a fentiek közül hamar megcsinálni és hajrá. Tarts magadat egészségesen testben és lélekben, és minden rendben lesz. Higyjétek el, akik a fentieket betartják, túl fogják élni, aztán újult erővel, átszervezett dolgokkal, megváltozott fontossági sorrenddel nekilódólunk.

Szóval az '‘immunerősítő’' ételek. Azért írtam idézőjelbe, mert igazából nem immunerősítésnek kéne nevezni, hanem tápanyagpótlásnak, mert tápanyaghiányok okozzák az ilyen hiányállapotokat.

 

Mik is ezek?

 

Terápiás csontleves, belsőségek, tojássárgája, halak, kollagén típusú fehérjék: puhatestűek, porcogók. Valamint gyökérzöldségek, keresztesviragzatúak és fermentált zöldségek.


Gyenge gyomorműködés jele a reflux is, nem ürül a gyomor, ez a B12 hiány es vashiány oka is. Nekem is van, tolom a májat heti 3-szor. Magnézium, Omega 3, C, D, Bimuno innen, mert házhozszállítják biztonsággal.


Az oldalról rendelve a GAL termékekre örökös 10%-os kedvezmény van a nem akciós termékekre. Nézz szét náluk és ha rendelsz, írd be a BOCSIVIKI kuponkódot a kedvezmény érvényesítéséhez! www.vitaminvilag.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás