NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Merjünk tanácsot kérni! 2018.06.06.

Észrevehető jelenség, hogy a népbetegségek a nagy mennyiségű finomított szénhidrátfogyasztással állnak összefüggésben.

Hiába a számolgatás, hiába a grammozgatás.

 

Mert minőség lenne a lényeg...és nem a TELJESKIŐRLÉSŰEKRE GONDOLOK.

 

Nem fog menni a grammozás akkor sem, élethossziglan legalábbis biztos nem - pedig ugye az lenne a cél! - ha milligrammig csináljuk, ha a szénhidrátoknak ma, hagyományosan és köztudatban elfogadott formájában esszük meg.

Nincs megengedett péksütemény akkor sem, ha számoljuk a grammot és a szénhidrátot.

Mert pont ezek az ételek azok amik megnövekedett inzulintermelés re késztetik a hasnyálmirigyünket hogy gyakran együnk ezzel visszaállítva a lezuhanó glükóz szintjét a vérben.

 

Sokszor már csak ennek az egy ténynek a felismerésével javulhatna az inzulinproblémások állapota.

 

Kell a keményítőgazdag szénhidrát! Bizonyos minőségben!

És típusonként, panaszonként, célonként, koronként, nemenként változik és nincs rá egy bizonyos grammmennyiség, mivel legalább 10 változója lehet.

 

Összességében véve, ha edzünk, az izmainkat jó minőségű zsírokat fogyasztunk és egyénileg meghatározott elegendő állati fehérjeforrásokat, az inzulinérzékenységünk javulni fog, ami azt jelenti hogy az izom sejtjeimben lévő receptorok hatékonyan fogják beépíteni a fehérjék alapját képező aminosavakat és a glükózt is ami az izmok létrehozásának és regenerálódása nak a kulcsa.

 

Az biztos, hogy a hagyományosan és széleskörűen ajánlott gabonaféléket, cukrokat és az egyéb egyszerű szénhidrátokat és feldolgozott ételeket, az élelmiszeripari alapanyagokként szolgáló transzzsírokat és hidrogénezett zsírokat összességében csökkentenünk, elhagynunk kell.

 

Ugyanis ezek az anyagok arra utasítják a testünket hogy káros gyulladásokat idézzen elő, amik növelik az ízületi gyulladás a cukorbetegség, a daganatos betegségek, a szívbetegségek és millió más, gyulladáshoz köthető egészségügyi probléma kialakulásának a kockázatát.


 

Segítünk ebben.

www.bocsiviki.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás