NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Koronavírus helyzetjelentés 2020.03.24.

Koronavírus helyzetjelentés

“A KIALAKULT HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL” - Dzsonival már így kezdjük a mondatokat, mert minden email és közlemény így kezdődik és a csap is így folyik az utóbbi 4 napban, mi ki ne maradjunk. :)

Na de. A kialakult helyzetre való tekintettel, miszerint nincs segíícccségem, mert úgy láttuk jónak, ha az Ildi, aki a gyerekek mindennapi pótnagyija, önkéntes karantéJba vonul, mostanában nem leszek képes túl sok új tartalmat készíteni - hacsak a fejemre nem erősítek egy kamerát, amivel Realityt közvetítek - viszont a régebbieket annál inkább elő tudom venni, amikor éppen nem a maga után bűzcsíkot húzó szaros pelenkást üldözöm vagy próbálom elkobozni a tabletet a középsőtől, próbálkozok az online tanulással a naggyal, miközben igyekszem tisztán tartani a kecót, mosni, hajtogatni, applikációt fejleszteni, Szép kártyát és FODMAP sort beindítani, meglévő projekteket kifuttatni, kézben tartani, blabla :D - a Reality nem is lenne hülyeség :D

Tanácsok az egészségért a koronavírus alatt

Na de. Azt már látom, hogy a ki nem mozdulás okozta mozgáshiány, a karanténban unalomból evés mit fog okozni.
Nem valószínű, hogy beach bodyt... nyárra. :D

Szóval azt tudom javasolni, hogy addig is OLVASSÁTOK A TÖBBI BLOGBEJEGYZÉSEIMET, tök sokan már csak azok betartásától fogytak!

Ha van rá lehetőségetek, rendeljetek a Konyháról, mert MŰKÖDÜNK, dolgozunk biztonságosan.

Itt tudsz egészséges kaját rendelni 350 településre.

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás