NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Kinek higgyek?! 2018.12.17.

Hogyan lehet az, hogy igaza van mindenkinek?surprise Merthogy igen: Igaza van a dietetikának. Igazuk van a ketogén étrendet követőknek. Igazuk van a vegáknak. Igazuk van a testépítőknek. Mindenkinek igaza van, mert mindegyikük módszere beválik. VALAKIKNÉL. Sok másik embernél pedig nem.

Látom, ahogy létrejönnek kezdeményezések, szakemberek összeállnak, akár a leghozzáértőbb, legkompetensebb csapatként pozícionálva magukat. Igazuk lehet nekik is. Bizonyos szempontból. Mi azt sosem állítottuk, hogy mi vagyunk a legjobbak, hogy mi vagyunk csak a jók. Viszont mi folyamatosan tanulunk és tanulunk és tanulunk, és nem támadjuk mások módszereit. Inkább megtanuljuk, hogy még többet tudjunk.enlightened

Tény az, hogy NEM az esetleg már 50 éve is változatlan módszereket tanuljuk és használjuk, de mi lenne, ha például a számítástechnikában csak az 50 éve használt módszereket tanulhatnánk hivatalosan most is? Mi azt állítjuk, hogy NINCS MINDENKIRE EGYFORMÁN ÉRVÉNYES MÓDSZER.

És ezt biztosan tudjuk. Hogy egyediek vagyunk. Nemcsak a születési dátumunkat, a magasságunkat, a hajszínünket, a bőrszínünket tekintve, hanem az anyagcserénket illetően is. EGYEDIEK VAGYUNK. Ha tetszik, ha nem. Ha ezt tanították eddig, ha nem. És én tudom, hogy tudjátok, hogy igazat mondok.

Mert ezt az ember érzi. Ha nem érzi, akkor tapasztalja. Újra felhozom a példát:

Tudjátok-e, mit mondott Lord Kelvin (igen, AZ a KELVIN) brit fizikus 1885-ben? 

"A levegőnél nehezebb tárgyak sosem fognak repülni". 

Még jó, hogy Wrighték ezt nem tudták.

 Típusok léteznek, még akkor is, ha "nem léteznek". 
Ugyanúgy, ahogy a levegőnél nehezebb tárgyak is elég szép számban repkednek a levegőben.cheeky

Olvasok véleményeket, amik bántják a paleót, vagy a ketogén vonalat. Olvasok véleményeket, amik bántják a vegákat, gyakorlatilag mindenki bánt mindenkit. "Szakemberek' bántják " a szerintük "nem szakembereket" még akkor is, ha tényszerűen működik, amit csinálnak. Még akkor is, ha laboreredmények tanúsítják az eredményeiket. Még akkor is.

Elég már ebből, nem gondoljátok?

Mindenkinek van igaza, de senkinek nincs igaza teljesen. Egy igazság viszont van. Az, hogy mindenkinél más működik. Sokáig azt hittem, hogy sablonszerűen tipizálhatóak az emberek. Már ezen is túljutottunk. Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma elkészült anyag. Mert nincs két egyforma anyagcsere, nincs két egyforma test, nincs két egyforma megoldandó problémakör, sem személyiség.

EZÉRT felesleges egymást kritizálni, degradálni, bántani. Inkább örüljünk annak, hogy mindannyian egyre több egészségére igényes embert ébresztünk tudatára!smiley

Várlak szeretettel, hogy kisegítselek a labirintusból!!!

https://bocsiviki.hu/hu 

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás