NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Hogyan is van itt ez az egész? :) 2021.08.11.

És hogy értsétek, hogyan is vannak felépítve a folyamataim és a szolgáltatásaim.

 

Először is olvasgathatsz a Blogon, azaz itt.

 

Majd van a Teszt.

A Teszt ingyenes, kijön az eredmény a válaszaidból, meg tudod csinálni a www.bocsiviki.hu/teszt -en

 

Itt lép be a Konyha, ahonnan tudsz rendelni országosan másnapra ebédet, ha akarod típusod szerint, ha akarod puffadásmentesen, ha akarod, ketogén sort, vagy menüt, a pontos településlistát kérlek nézd meg a honlapon, mert az országosság értelemszerűen nem azt jelenti, hogy minden kisvárosba eljutunk, Kiszállító partnerünk döntése alapján szállítunk, telefonon erről itt, az Ügyfélszolgálaton tudsz érdeklődni: 003612053354

De a honlapon egyszerűbb megnézni a listát: www.bocsiviki.hu/konyha

 

Teszt nélkül is tudsz rendelni ám és minden ételünk gluténmentes alapanyagokból, tej-, cukor-, kukorica-, szójamentesen készül. Igen, MIND.

 

Na ha ez után szeretnél még 100 oldalban érdekességeket, persze hogy szeretnél!!! saját típusodról szóló adatokat es recepteket, na az az E-bookom, illetve onnantól már a tied lesz, az egy fizetős lépcső.

 

Na és mindentől teljesen függetlenül tudsz kérni rád szabott, speciális Ajánlást, amit a Tanácsadód készít el.

Ez neked készül és NEM A TESZTBŐL, hanem Kérdőívből és más bekért adatokból dolgozunk. A Profilodat kell feltöltened hozzá a honlapom jobb felső sarkában.

Időt kell szánnod neked is a feltöltésre és nekünk is, az elkészítésre.

Ez egy egyedi munka, egyéni faktorokra készítve.

Amint minden adatod megvan automatikusan fogsz kapni egy időpontot, hogy mikor készül el az Ajánlásod. Erről e-mailben tájékoztatunk.

 

Időszakonként pedig van VIP Csomag, amit folyamatosan változtatok és bővítek és kombinálok, ez legközelebb ősszel lesz, ez egy mindent és még annál is többet tartalmazó életmódváltó csomag, amivel a legnagyobb esélyed van a sikerre.

Ezzel kapcsolatban a viki@bocsiviki.hu-n tudok infókat adni, ha nem akarod megvárni, amíg fent lesz.

 

És az egyik legfontosabb dolog, a GAL partnerségem, Magyarország legjobb (ezt én mondom, nem ők!) táplálékkiegészítő gyártóinak vagyunk stratégiai partnere és ezért 10% kedvezményt kaptunk, azaz te :) az áraikból.

A www.vitaminvilag.hu-n tudsz vásárolni táplálékkiegészítőket a BOCSIVIKI kuponkóddal, házhozszállítva.

 

Én azt mondom, hogy az életben ennyit mindenkinek érdemes magába fektetnie a jobb élete érdekében.

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás