NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Használati utasítás: tőlem, rólad 2018.11.30.

Mi megírjuk azt, hogy hogy lenne a legjobb enned, ha 100%-ig be akarod tartani. A top célt tűzzük ki neked - és itt jön a LÉNYEG: nem kell másnaptól 100%-ig betartanod, mert nem fogod bírni.wink

Az legyen egy hosszútávú cél, amit én leírok neked, de kérlek építs bele fokozatokat. Szívesen megírnánk azt is, hogy pontosan hogyan, de nem lenne életszerű, mert ez egyéni és csak te tudod, hogy mennyit bírsz egyszerre. Van, akinek egyből megy minden, de azért az nagyon ritka.

Én amikor megtudtam a típusomat, 1 évembe tellett utána, hogy mindent be tudjak tartani az anyagbó. Jó, mondjuk nem volt konkrét segítségem, meg volt egy csomó tévhitem is a dologgal kapcsolatban, amikre csak évekkel később jöttem rá. Meg azóta is voltak mindenféle kilengéseim.

Ezeket már mind leírom nektek. Ezt most azért mondom, mert a kezdeti nagy lelkesedés egy idő után megszokássá válik és a tested  bizony lassan alakul át. Ez nem egy olyan átmeneti kúra, amikor 2 hétig gyilkolod magad, aztán mivel még mindig nem látsz bombatestet a tükörben, most már minden mindegy alapon hadd szóljon a fagyi meg a lángos. no

Ezt úgy kell kezelned, mint az autóvezetést. Amikor beülsz, sokáig csak bénázol, aztán egyre ügyesebb vagy, aztán a végén meg már rutinból megy. MEG KELL TANULNOD, hogy hosszú távon jól menjen. Autót vezetni se úgy tanulunk, hogy jóóó, most 2 hétig próbálkozom, aztán ha nem megy, feladom, ugye?cheeky

Szóval attól, hogy nem megy elsőre, majd menni fog többedszerre. Egyre jobban fog menni. Az idő neked dolgozik. Gyakorlatilag nincs is mit feladnod, mert ez nem egy kúra. Gondolj úgy a testedre, mint az autódra, amit szépen fokozatosan tanultál meg vezetni. Na itt ugyanez történik.

Hibázol, elrontod, félreeszel és akkor mi van. Semmi. Másnap folytatod. Mert pontosan tudod, hogy mit kell tenned és kész. Ettől nem haragszol magadra, nem utálod magadat, nem adod fel, nincs is mit feladni. A kilók változnak. Vizet tartunk vissza, ciklusaink vannak, mindenféle történhet.

De összességében, lassan, van hogy nagyon lassan, a testünk összetétele alakul át. A zsír lassan csökken, az izom nő, legalábbis ha edzel. Nem leszel pár hét alatt életed formájában, ez biztos. Csak abba gondolj bele, hogy hány éven keresztül csináltad nem jól.indecision

Amikor valaki mondjuk versenyre készül és nincs rajta túl sok felesleg, még az is 12 hétig diétázik, de az aztán tényleg kőkemény diéta. Az 3 hónap, egy negyed év!  Addig napi edzés, atomkemény kajával. És csak pár kilóról van szó.

 

Panaszkodunk, de közben eredményt akarunk...

Annak az eredménynek bizony ára van. Edzés és diéta, de nem ám ímmel-ámmal, hanem kőkeményen betartva, ott nincs rinya. Az IDŐ, a belefektetett idő és energia kulcsfontosságúak. Szóval ha hosszútávon egy csinos, egészséges, genetikádhoz képest mért jó formát akarsz, akkor arra szánj IDŐT.

Főleg, ha évek alatt szedted magadra azt, amitől most meg akarsz szabadulni. Nekem 1 év volt a második szülés után újra valamennyire formába kerülni, pedig 20 éve edzek. Jaa, és közel sem vagyok tökéletes. Kell hozzá kitartás? Nagyon is. És hát egyet ne felejts el. Kulcsmondat következik.

AZ IDŐ ÍGY IS, ÚGY IS UGYANÚGY ELTELIK.enlightened

És te döntöd el, hogy arra fordítod-e, hogy türelmesen, napról napra beépítve az új szokásokat egyre egészségesebbé és csinosabbá válsz vagy pedig türelmetlenül belekapsz mindenbe, fogyókúrázgatsz, aztán azon kapod magadat, hogy rosszabbul vagy, mint amikor elkezdted a mindenféle eszetlen dolgokat. 

Hidd el, hogy megéri. Egészséget kapsz és mellé lassan, de biztosan, szépen átalakulsz. Nem kell nekifeszülni az anyagban leírtaknak. Az a 100%. Tedd be a fokozatokat magadnak úgy, hogy tartani tudd.  Mindenki félreeszik, én is szoktam olyat enni néha, amit nem kéne. Nekem is vannak gyengéim, mindenkinek vannak.

Nyilván, ha beteg lennék vagy valami fontosra készülnék, akkor semmi nem férne bele, de hál' istennek egyik sem része az életemnek. Az igaz, hogy ehhez évek kellettek és az, hogy mindvégig arra törekedjek, hogy egyre több új szokást építsek be az étkezéseimbe. Így könnyebb kompenzálni, illetve egyre könnyebb.

Ami tőlem kapsz, az évekre szól. Nem 2 hétre, nem 3 hónapra, hanem akár egy életre is.

Nem egy fogyókúrát, hanem a tested használati utasítását kapod meg.smiley

 

Itt tudod megrendelni: https://bocsiviki.hu/hu/rendeles/ajanlas

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás