NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Ha érteni akarod a dolgot! 2020.11.28.

Ha érteni akarod a dolgot!

 

 A testedet. A miérteket.Ezeket a sorokat, leírásokat, a meglévő Ügyfelek írták a leendő Ügyfeleknek a személyre szabott táplálkozási útmutatóról, azaz az Ajánlásról, hogy elmondják, hogy mit is adott nekik. Köszönöm nekik a véleményezést.

Olvassátok el ti is!

,,Érthető. Szerintem új embernek ez a legfontosabb szempont. Nem kell hozzá vegyésznek lenned, hogy megértsd a tested működését."

,,Tele van fontos infokkal, tiszta es világos. Nekem a legfontosabb infok voltak: mit lehet es mit nem lehet ennem. Miert ne egyek a kajálások között. Es hogy miből mennyit."

,,Nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik. Nem kell megijedni."

,,Én ezt szoktam mondani amikor ajánllak: Sok fogyókúrát kipróbáltam már és volt, ami működött, volt ami nem. Másnál működött, ami nálam nem. Tudod, hogy miért? Mert nem vagyunk egyformák és egy bizonyos fogyókúra nem működhet mindenkinél ugyan olyan sikerrel. Azt kell megtudni, hogy milyen étel az amit ehetsz és miket kell kerülni. Ennyire egyszerű!"

,,Érdemes többször elolvasni, hogy lássuk az egészet egyben, hogy áttranszformálható legyen a kaja új, nekünk megfelelő hozzávalókkal, a kiegészítő vitaminok fogyasztásával és időt adva magunknak, lássuk az eredményeket és tudjuk, mi mit okoz bennünk."

,,Ha egyszer elkezdünk az Ajánlás szerint táplálkozni, rájövünk arra, hogy valójában mi kell/mire van szüksége a szervezetünknek. A testünk hálás lesz érte, fellélegzik és ezáltal a lelkünk is. "

,,Kézikönyv a testemhez."

,,A leamortizált szervezet regenerálására összeállított, személyre szabott étkezés, ami nem fogyókúra, de mellékhatásként súlyvesztést okoz."

,,Röviden tényleg kézikönyv a testhez. Megértést ad a testemmel kapcsolatban, hogy mi miért történik a testemben. Így bár a marketing áradatban egyszer- egyszer megbillen a korona, de sokkal könnyebb az igazítás, hiszen kezemben az útmutató a test helyes működtetéséhez."

,,Ha betartja a leírtakat, jól fogja érezni magát a testében. Nem lesz több kérdőjel a különböző emésztési problémákra. És ez egy minőségibb életet fog jelenteni. Én úgy szoktalak ajánlani Téged és Ákosékat is, hogy az igényesség ott kezdődik, hogy magunkra odafigyelünk. Vagyis nem megyek el egy egy probléma mellett, hanem felfedezem, hogy miért van."

,,Szerintem fontos, hogy ne egy fix étrendre számítson, hanem egy olyan segítséget kap ami hosszú távon életvitelszerűen alkalmazható. És ne lepődjön meg, ha szembe megy azzal amit eddig a táplálkozásról helyesnek vagy jónak gondolt.. ezen sokan átestünk."

,,Segít megérteni a testünk működését, ami mindennek az alapja, nem úgy fog nézni a kajákra ezentúl, hogy mit kíván, hanem hogy “BocsiViki” mit mondott róla. Például, hogy a csontleves vagy a máj mennyire jó, hogy nincs szükség ilyen-olyan lisztkeverékekre, mert a testünk egyáltalán nem is igényli ezeket az ételeket."

,,Meg esetleg azt, hogy nem kell egyszerre neki állni. Elég, ha 1-2 dolgot változtat egyszerre, de szép sorjában beépít mindent. És tádám, kész egy egészséges, minőségi élet. Az Ajánlással meg jönni a fog a sport mellé."

,,Amit én szoktam elmesélni: Valójában mindig képes voltam fogyni, mindenféle fogyókúra sikeres volt nálam, csak persze visszahíztam amit nagy nehezen lefogytam. Majd egy ideje megfejtettem azt is, hogy mik voltak azok a lelki okok, amik miatt híztam, vagy amiért nem volt optimális a súlyom, így lefogytam ugyan 40 kilót problémák és kényelmetlenség nélkül, DE egyszer csak mégis kaptam egy agyvérzést, mert arról viszont fogalmam sem volt hogy mire van szüksége ennek a testnek. A Viki tudja, és lépésenként okosan meg is érteti, HOGYAN MŰKÖDÜNK, hogy így a test is megkaphassa azt, amitől a legjobban működik, amitől egészséges tud lenni, és vicces módon elindul az optimális forma és súly felé is, minden drasztikus és kényelmetlen ráerőltetett dolog nélkül. Az extra hab a tortán, hogy ez ráadásul kényelmes és jókat eszem."

,,Én azt szoktam mondani, ez egy használati utasítás az élethez. Pontos és világos információkkal, iránymutatással, arányokkal. Ami még nagyon tetszik, hogy emberközeli. Hogy hangsúlyozva van, ha 1-2 nap nem az Ajánlás alapján eszel sem történik semmi. Szeretem."

,,Az Ajánlás nélkül soha nem tudtam volna ilyen gyökeresen megváltoztatni az étkezésemet. Első olvasatra nagyon sok minden elképzelhetetlennek tűnt. De a Konyha óriási segítség volt, bizonyíték arra, hogy az Ajánlás szerint enni nem is akkora áldozat. Sokszor elolvastam, mindig akkor, amikor elbizonytalanodtam, vagy valami problémám volt. Mára az Ajánlás nekem a stabil háttér. Az igazodási pont."

,,Ha kenyeret akar enni az ember rakott krumplival, akkor ez nem az a rendszer. Ha viszont egészségesen, kiegyensúlyozottan szeretne táplálkozni, friss alapanyagokból főzni, nem feldolgozott eteleket enni, és nem csak fogyni, hanem egészséget visszaállítani szeretne, akkor jó helyen jár.

,,Én azt szoktam mondani, hogy ugyanúgy, ahogy a személyiségünk más, a testműködésünk is. Mindenki másféle kajától van jól és egészségesen."

,,Az Ajánlás nem fogyókúra, amit ki kell bírni 3 hétig vagy 2 hónapig, hanem olyan táplálkozás, amit ha tartasz, érzed hogy ez jó neked és hogy fog menni hosszú távon."

 

,,Útmutatás, ami mindig a szemem előtt lebeg."

 

,, Szerintem alapvetően nagyon jó a honlapon lévő leírás. De mikor megkaptam az Ajánlást, meglepődtem. Sokkal többet kaptam, mint amit a leírás alapján vártam. Inkább iránymutatás, mint diéta program, segít egy hosszú távon egészséges élet kialakításában, komplexen kezeli a táplálkozás kérdését. Egyedülálló “módszer” Magyarországon. És ez a csoport... Szerintem fantasztikus, hogy igény esetén utánkövetés is lehetséges. És persze Viki, a Te személyiséged is tök sokat hozzá tesz az egészhez.

,,Sokat segít abban, hogy nem csak azt írja le, hogy mit ehetek, tehetek konkrétan magamért, hanem azt is, hogy miért, és hogyan."

,,Megmentheti az életed. ”Csak” ennyi!"

,,Az Ajánlás nem egy csodaszer. De! lehet az belőle, ha egy olyan valaki kezébe kerül aki megérti és gondosan betartja a leírtakat. Én rendkívül hálás vagyok, főleg azért, hogy nem ehetem azokat a dolgokat amiket mások kétpofára tömnek magukba... Amikor az átlagemberek a reflux-szal és ilyen olyan (akár súlyvesztési) problémáikról cseverésznek mindig azt gondolom: De jó hogy én már nem szorulok rá a "szomszédasszony" tanácsára. Van egy úgynevezett használati útmutatóm, ha eszerint eszem nem romlok el'

,,Az Ajánlás segít megérteni, hogy miért nem eszünk, hanem táplálkozunk. Hogy mi az, amit érdemes enni és mi az amiről a szervezetünk jóléte érdekében inkább le kell mondani. Mi az az étel, amivel a vitaminokat és akár egyes gyógyszereket ki lehet váltani."

,,Használati utasítás saját magamhoz - hogy mivel teszek jót és mitől leszek jól. A súlyváltozás csak “mellékhatás”, a legnagyobb kincs tudni azt hogy mitől leszek/maradok egészséges.''

,,Szerintem az a legfontosabb, hogy minden szava szóról-szóra igaz, és működik!'

,,Nekem az is sokat jelent, hogy nem az éhezésről szól az egész, hanem arról, hogyan lakj jól úgy, hogy mellette egészséges és esetleg vékonyabb is leszel! És nem a bűntudat keltése a cél, ha mást eszel, hanem az, hogy hogyan térhetsz át hosszú távon a helyes útra!'

 ,,Az Ajánlásnak az a terméke, hogy pontosan tudod mi a tested üzemanyaga és mi nem az. Egyszerűen jól vagy attól amit eszel és növeli az energia szinted. Nem egy újabb diéta, hanem személyre szabott útmutató az egészséges táplálkozáshoz, amit hosszú távon is be tudsz tartani.'

Itt tudod megnézni, hogy mi ez az EGYSZERI, AKÁR ÉLETRE SZÓLÓ, testedről írt használati útmutató, amit már több, mint 4000 embernek elkészítettünk és amivel ők elérték a céljaikat, jobb formájukat vagy egészségi állapotukat.

Várunk szeretettel, most több csomaggal!

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás