NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Egészséges ételrendelés a koronavírus alatt 2020.03.17.

Az immunrendszer most bizony vizsgázik.
Amit eddig tettünk érte, azt fogja most visszaadni...

Mi két lehetőséget is biztosítunk neked a járvány alatt, folyamatosan az egészséges ételházhozszállításra!

Egészséges ételrendelés koronavírus alatt: már a futárral sem kell találkoznod!

Kitchen of Health Étterem - házhozszállítás a Dohány utca és környékén

A koronavírus miatt "érintésmentes” étel házhozszállítást vezet be a Wolt.

Az ételszállító cégnél már az elmúlt két nap során is jelentős volt a forgalomnövekedés, és felkészült a külföldi országok tapasztalatai alapján várható – akár kiugróan magas – rendelésszám-emelkedésre is.

Az EFSA tanulmány szerint a koronavírus nem fertőz tovább főtt étellel.
Az éttermekben alapesetben is rendkívül szigorúak a készítésre és a csomagolásra vonatkozó szabályok, amelyekre jelen körülmények között még inkább odafigyelnek. Az ételkiszállító Wolt pedig lehetőséget biztosít arra, hogy a kiszállítás során az ügyfél ne is találkozzon a futárral.

„Miután az applikációban kiválasztjuk és megrendeljük az ételt, ugyanott kifizetjük az árát, majd a megjegyzés rovatban jelezzük a futárnak, hogy hová kézbesítse az ételt. Kézenfekvő megoldás a bejárati ajtó előtti küszöb, ahová nyugodtan kimehetünk, miután elment, anélkül, hogy bárkivel is érintkezni kéne. Ezáltal teljes egészében érintésmentes és biztonságos lesz az ételkiszállítás” – mondta Tajta Ákos, a Wolt ügyvezető igazgatója.
A futárok folyamatosan fertőtlenítik a szállításhoz használt eszközöket és kezüket is. Külön felkészítették őket a speciális kézbesítésre éppúgy, mint a hasonló helyzetekben elvárt higiénés óvintézkedések kötelező és rendszeres megtételére.

Mi jutattjuk el hozzád a LEGBIZTONSÁGOSABB ÉTELEKET a városban!

Ezenfelül TELJES GLUTÉN-, TEJ-, CUKOR-, SZÓJA-, KUKORICA- ÉS ADALÉKMENTESEK vagyunk!

MINDEN NAP!

Nézd meg a menüt!

Bocsi Viki Konyha - Országos ételházhozszállítás a Koronavírus alatt is

Másik lehetőség, amit igénybevehetsz, hogy mindenképp biztonságosan juss finom és egészséges ételekhez a Koronavírus alatt is, a Bocsi Viki Konyha.

Itt is gluténmentes alapanyagokból, tejmentesen, cukormentesen, szója- és kukoricamentesen, adalékmentesen készítjük el az ételt, és szállítjuk ki minden hétköznap délelőtt!

Nincs más dolgod, mint előző nap 13 óráig leadni a rendelésed!

Nézd meg a menüt!

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás