NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Egészséges ételek minden nap 2019.01.17.

Egészséges ételek elkészítése a célod?enlightenedNeked is gondot okoz annak kitalálása, hogy mit főzz nap mint nap? Ha nem csak egyszerűen „valamit” szeretnél enni, hanem olyat, ami egészséges, finom, ráadásul pontosan a Te igényeidnek, azaz az anyagcseretípusodnak felel meg, akkor a hétköznapokban nincs könnyű dolgod.

Az alapanyagok beszerzésétől hosszú út és még több idő vezet addig, hogy egészséges ételek kerüljenek az asztalodra. Erre sok esetben sem időd, sem energiád nincs?no Talán még az is megesik Veled időnként, hogy a gyorsételek mellett döntesz, fittyet hányva arra, hogy tudod, hogy ezek a legkevésbé sem tartoznak az egészséges ételek kategóriájába, és – anyagcseretípustól függetlenül – semmi olyan nincs bennük, ami bárki szervezetének jót tenne.

Napjaink étkezési szokásai

Sajnos a fentebb leírt jelenség nagyon általános manapság. Aki dolgozik, a nap nagy részében „pörög”, annak ritkán van olyan nagy szerencséje, hogy jut ideje a konyhában foglalatoskodni, és sajnos temérdek idővel rendelkező nagymamák sem teremnek minden bokorban, akik egészséges ételeket varázsolnának az asztalunkra egy fárasztó nap végén.sad

Hová vezet ez?

A gyorsételek rendszeres fogyasztása – nem árulok el titkot – többnyire elhízáshoz vezet. A „gyorsan egyszerűt” ételeket Te magad is elkészítheted ugyan otthon, de valószínűleg az ilyen ételek tekintetében nem áll rendelkezésedre ötletarzenál; elég nehéz olyan változatos és finom ételeket kitalálni, amelyek valóban gyorsan el is készülnek, és mindezek mellett még az egészséges ételek fogalmát is kimerítik.

No meg, ha őszinte akarsz lenni magadhoz, nem is feltétlenül van kedved munka után nap mint nap még főzőcskézni is.frown Így sokszor marad a „valamit a hűtőből” lehetősége, vagy az ételrendelés.

5-ből 4 ember az internetről rendeli az ebédjét

Csupán az nem mindegy, hogy honnan... Hogyan, mi alapján dönt az, aki az internetről rendel ételt? Sok esetben az ár az első szempont, majd ezt követi az, hogy mennyire változatos egy ételszállító cég kínálata. Ha viszonylagos gyakorisággal folyton ugyanazok az ételek ismétlődnek, az nem túl szívderítő, hiszen ebben az esetben nem teljesül az a kívánság, hogy változatos legyen az étkezésed.

Az sem elhanyagolható, hogy milyen alapanyagokat, fűszereket, mesterséges ízfokozókat használ a választott konyha, tehát, hogy mennyire törekszik arra, hogy kínálatában egészséges ételek szerepeljenek.enlightened Az ideális az lenne, hogy kizárólag természetes alapanyagok kerüljenek felhasználásra, de sajnos nem ez a tendencia.sad

Ugye Te is az egészséges ételek fogyasztását részesíted előnyben?

Amennyiben erre a kérdésre igen a válaszod, úgy mi vagyunk a Te Konyhád.smileyheart A BocsiViki Konyhán gondosan ügyelünk minden apró részletre, hogy megrendelőink számára ízletes, kiváló ár-érték arányú, egészséges ételeket tudjunk szervírozni a hét minden munkanapján.enlightened

Étlapunkon anyagcseretípusok szerint csoportosítva találhatod meg a választható leveseket és főételeket, és teljes adag, valamint kis adag is kérhető. Persze, akkor sincs okod csüggedni, ha nem vagy még tisztában anyagcseretípusoddal, de tőlünk szeretnél ételt rendelni. Ebben az esetben próbálkozz először az „Egyensúlyi menüvel”, vagy anyagcseretípusod megállapításához kérd ingyenes tesztünket még ma!wink

Mit tartalmaznak az általunk készített egészséges ételek?

Csapatunkban prioritást élvez a minőség. Ez azt jelenti, hogy kizárólag minőségi, „tiszta” alapanyagokkal dolgozunk, nincs helyük a konyhánkon ízfokozóknak, tartósítószereknek.enlightened Mivel tudjuk, hogy sokan küzdenek ételintoleranciával, így a mi repertoárunkban kizárólag glutén-, tej-, szója- és kukoricamentes ételek kaptak helyet. Ez azt jelenti, hogy az általunk főzött ételek mindegyike mentes az imént felsorolt allergénektől, megkönnyítve ezáltal sok ember dolgát. Kókuszzsírt, himalája sót és tiszta fűszereket használunk. Az ízvilágunk magyaros.

Jó hír, hogy az ár semmivel sem magasabb a piacon fellelhető más ételszállító cégek áraihoz képest. A különbség azonban érezhető, mind ízében, mind minőségében.

Amennyiben Te is elképesztően ízletes, ugyanakkor a Te igényeidet maximálisan kielégítő, egészséges ételeket szeretnél a hétköznapokon enni, úgy ne habozz, próbáld ki Konyhánk kínálatát!yeswink

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás