NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Egészség: Itt kezdd! 2018.11.08.

Szia!

Én Bocsi Viki vagyok és speciális, teljesen egyedi táplálkozási tanácsadással foglalkozom. Megdöbbentő adatokat kapsz majd tőlem, amik teljesen felülírhatják majd a táplálkozásról eddig alkotott hitrendszeredet.

 

Készen állsz rá?

A saját testemmel való kísérletezés vitt rá az útra. Régen nem értettem, hogy miért nem reagálok mondjuk a testépítők által javasolt étrendre, ami arról szól, hogy sokszor keveset együnk, zsírszegényen, szénhidrát- és fehérjegazdagon, ugye a csirke-rizs-jégsaláta kombóra.

Miért van tőle folyton ehetnékem, miért nem formálódok úgy, ahogyan ők, egyáltalán miért nem úgy reagálok, ahogyan az elő van írva.

Voltam vegetariánus is, az idő alatt folyamatos súlyproblémákkal küzdöttem.

És hogy miért vagyok itt-ott gömbölyűbb, akkor is, ha fogyok, mint mások és miért izmosodok gyorsabban, mint mások és miért szálkásodok nehezebben.

 

Annyi mindent kipróbáltam.

Ettem Atkins szerint, ami egy magas zsirtartalmú étrend.

Volt idő, amikor én is meg akartam felelni a mindenkori szépségideálnak, hosszú vékony combokkal és vékony magas alakkal.

10 éve találkoztam a megoldással és a válaszokkal.

Nem mindenki genetikai csoda, sokaknak nagyon sokat kell tenni és alkati adottságaiknál fogva akkor is csak magukhoz hasonlíthatják a változásaikat, nem a plakátokon megjelenő modellekhez.

Valakit értékelni vagy leértékelni a született fizikai adottságai miatt egyáltalán nem korrekt dolog.

Adott egy csontozat, adott egy magasság, adott egy úgynevezett hormondominancia, - ami nem betegséget jelent, viszont későbbi hormonegyensúlytalanságokat néha előre jelezhet - de nem feltétlenül! - ami alkatot jelez.

Ahhoz tudunk segítséget adni, hogy a genetikai adottságokhoz mért legjobb formát és egészségi állapotot hozza ki valaki magából.

Ez nem jelent 10 %-os testzsírt, sem színpadi versenyformát, mert azt bizony nagyon kevés nő tolerálja jól.

A vastagcsontúból nem lesz pálcika, a széles csípőből nem lesz atléta alkat!

Mi a nőket a termékenység felé visszük, a zsírtalan irány pedig ennek az ellenkezőjét képviseli sajnos...

 

Tudjátok-e például, hogy milyen általánosan ma is használt és bevett szokásokkal árthat az ember magának?

Hogy a kalóriadeficit csak ideig-óráig működik?

Az anyagcsere elveszíti a rugalmasságát ezektől a 'csak az alacsony kalóriára koncentráló étrendektől' és ez hosszútávon pont az ellenkezőjét eredményezi, mint az eredeti cél volt.

 

A hormonrendszer látja kárát, a hasnyálmirigy, pajzsmirigy hormontermelő képessége károsodik es csak annyit veszünk észre hogy a következő kúra mar nem hatásos, bármennyire is visszaveszünk a bevitt kalóriákból.

 

És mivel sokáig nem is bírjuk, feladjuk, aztán mar normál evés mellett is hízunk.

Így lehet tönkretenni kevés kaloriabevitellel hosszútávon a hormontermelőinket, a ciklusunkat, a termékenységünket, az anyagcserénket...

 

A személyre szabott Ajánlásokkal, a típusra írt Ebookokkal (ezekről majd olvashatsz később), a posztokkal, a cikkekkel és egyéb írásaimmal kb. 20 000 oldalnyi anyagot írtam már a témában.

A következő részig gyere, nézz szét nálam!

 

www.bocsiviki.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás