NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Az egészség az új szépség 2016.04.04.

Ez a poszt most egy kicsit másról fog szólni.

Valójában most jöttem rá, hogy mit is jelent valójában az a mondat, hogy "nem a külső számít". Ez nem azt jelenti, hogy nem szàmít a külső. Nagyon is számít. 

De csak akkor van valódi értéke a szépségnek, ha a belsőt tükrözi. Egyébként semmi értelme. Nem fogsz többet jelenteni senkinek, még magadnak se attól, hogy mondjuk jó a tested.

Tudod mi az érték? AKI VAGY. Amilyen TE vagy. Valójában. Igaziból.

Ha TE MINT EMBER, szép vagy, örömöd van az életben, jók a szándékaid és nem csinálsz csúnya dolgokat magaddal és másokkal sem, akkor te SZÉP vagy. Sugárzod a jóságot, a szépséget.

Lehet, hogy az utcán az emberek megnéznek egy brutálisan jó testű nőt, akin például alig van ruha vagy olyan ruha van. Meg mindene át van operálva. A külseje pár pillanatra érdekes lehet. És ANNYI. 

Ne csak a testetek külsejének a tökéletessége foglalkoztasson titeket, mert attól nem lesztek boldogok. Ez nem túl magasrendű cél.

Ott van a császármetszésem helye például, ahol sose lesz a hasam olyan már, mint előtte volt. Soha. De a második gyerekem genetikailag 1 kilóval nagyobb volt születésekor, mint az elsőm és ugyanaz az orvos hozta a döntést, szóval nem azért mert mindig ezt teszi. 

Sőt a combomon is van olyan rész, ami jobb lenne, ha nem lenne. Nem nagyon csípem.

DE ÉS AKKOR MI VAN?
NEM FÜGG TŐLE AZ ÖNBECSÜLÉSEM. 

Hallgatom, olvasom fiatal lányok vágyait hogy 1-2 kilótól akarnak megszabadulni, mert szerintük az kell a boldogságukhoz, az életükhöz. 

Drágám. Akkor lehetsz boldog, ha egészséges vagy, mert aki nem egészséges, az nem boldog. 
Ebben szerintem egyet tudunk érteni.

A fiúk az EGÉSZSÉGEST szeretik. Azt szeretik, aki tele van élettel, aki tele van energiával! Nem a vélt vagy valós puklijaiddal foglalkoznak, amikor kicsattansz az életenergiától!

Lányok, nem azért fogtok kelleni a fiúknak, mert tökéletes a testetek, hanem attól, amit sugároztok. Ha szép a belsőtök, gyönyörű lesz a külsőtök.

Kezdhetjük fizikai szinten azzal, hogy jól, tisztán, szépen fegyelmezetten kezdtek enni, ami ha jól megy, hozza a várt eredményt, a kitartás önbecsülést növel és ettől lesztek vonzóak. Nem önmagában a szép formától.

(Hozzáteszem az igazi önbecsülés egy csendes és elegáns tulajdonság, nem pikírt, magamutogató, csücsörítő és nem önigazolást kereső.)

Ha becsülitek magatokat, akkor például magától értetődik, hogy becsülitek és szeretitek a testeteket is annyira, hogy nem csináltok belőle szemetest. 
Hogy nem a cigit, a KitKatet meg a RedBullt fotózzátok le és írjtok mellé szívecskéket.
Láttam ilyet!

Na, hát ezért nem szépek a mesterséges emberek, hiába néznek ki jól. Valahogy sokszor nem tűnnek egészségesnek. És valódi öröme csak az egészséges embernek lehet.

Nézzük ezt az ügyet inkább innen. Nézzétek meg a Táplálkozási Tesztemet.  Abból kiderülhet, hogy mivel tesztek a legjobbat a testeteknek. 

Teszt


És mi házhozvisszük nektek, hogy a főzéssel se legyen gondotok:

Konyha

Várunk szeretettel. 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás