NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Az egészség a legnagyobb vagyonod! 2020.12.03.

 

Az egészség a legnagyobb vagyonod!

 

Kaptuk a Klubban, hihetetlen jó érzés ezeket a sorokat olvasni!

,,1 éve, hogy veletek vagyok és hosszas gondolkodás után csak úgy döntöttem, hogy ezt most megmutatom Nektek! Tavaly kaptam az Ajánlásomat, amit lépésről lépésre próbáltam betartani. Nem ment elsőre minden, de valahol belül éreztem, hogy ez jó lesz nekem és hát jó is lett! 

Megtanultam főzni, jókat eszem, van energiám, kiegyensúlyozottnak érzem magam és végre jól érzem magam szinte minden ruhadarabbban! Nagy szerencsém van, hiszen a közvetlen környezetem abszolút támogatta és támogatja az életmódváltásomat.

Ha nem otthon eszünk, próbálnak BV-kompatibilisen főzni nekem! Amiért imádom őket! A többieket meg igyekszem figyelmen kívül hagyni. Korábban próbáltam elmagyarázni nekik, hogy mit miért csinálok, de már csak azokra szánok energiát akit valóban lehet a BV életmódra "téríteni"!

Persze ezalatt az 1 év alatt nekem is voltak botlásaim hol rövidebb, hol hosszabb ideig tartóak, de aztán mindig visszataláltam a helyes útra.
Az arányokat még néha most is elvétem, de törekszem a 100%-ra. Önbizalom terén is voltak, vannak hiányosságok, de dolgozom a dolgon. A mostani állapotot én még nem látom egy beachbodynak, de ezen is dolgozom! 

Millió köszönet Kikinek, Vikinek, Balázsnak és mindenkinek aki a háttérben értünk dolgozik! Imádom ezt a csoportot, olyannyira, hogy a párom néha féltékeny a "másik családdal" töltött időre! Abban biztos vagyok, hogy életem egyik legjobb döntése volt Ajánlást kérni!"

Várlak téged is szeretettel! Kattints ide!

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás