NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Az a fránya genetika... 2019.08.12.

Jártál már úgy, hogy ültél valahol, turkáltad a salátádat, a másik asztalnál meg egy sovány ember a pizzája után kért egy fagyit? Én jártam.

Ilyenkor az ember azt érzi, hogy igazságtalan az élet, de a genetika mindenképpen...

 

Szó szerint inkább így: hogy akadna a torkán a pizzája, én meg itt eszem a buzerátor salátát száraz csirkével - természetesen viccelek, ez POÉN, mielőtt valaki magára venné - tudjuk az emberi anyagcserék közti különbségeket és sosem ítélkezünk sem magunk, sem mások felett.

Na de komolyra fordítva a szót, ha cserélnétek étrendet, te sajnos lehet, hogy gurulnál, ő meg éhen halna. Nem érdemes arra hallgatni, aki láthatóan mindent megehet. Úgyis azt fogja fújni, ami nála bejött. Én viszont tudom, hogy mennyire különbözünk, és hogy miért és hogyan különbözünk és azt is, hogy mennyire nem válik be mindenkinek ugyanaz a sablonétrend.

 

Én nem azt ajánlom mindenkinek, ami nekem bevált. Egyébként én se a csontosok táborát erősítem, pedig aztán tényleg nagyon odafigyelek!

Gömbi volt az jelem az oviban, ezt dobta a gép. De tudom az okokat, tudom a lehetőségeket és ezeket nagyon szívesen meg is osztom mindenkivel.

 

Te mennyi fogyókúrán vagy már túl? Milyen hangzatos nevű diétákat próbáltál? Hány ember tuti, 'csak az enyém az egyetlen járható út' -ját követted? És milyen eredményeket értél el? Lett tartós, maradandó sikered? Lefogytál, meggyógyultál tartósan?

 

Csapatban dolgozom, szakemberekkel körülvéve. Mi nem ígérünk gyors, instant soványságot. Még konkrét soványságot sem, hiszen láthatod, hogy a pizzás-fagyis genetikájával nem mindenki veheti fel a versenyt. Viszont tudunk mutatni életviteli, teljes szokásrendszereket megváltoztató, jobb testi állapotot eredményező tartós változásokat és sikereket és az oda vezető utat.

Ha elég erős a vágyad a jobb külső-belső állapotodra, mert már itt fáj - ott fáj, nehéz lehajolni, meg a mirigyek sem úgy működnek, ahogy kéne. Szóval, ha elég erős a vágyad, akkor nem az időn fogsz spórolni, ugye jól gondolom, mert olyankor már nem csak a tükör a tét.

Talán rájöttél már, hogy a fogyás nem hoz tuti egészséget, mert a folyamat fordítva van, először helyreállnak a belső rendszerek, közben-aztán pedig ledobod a felesleges kilókat. Na de kinek mennyi a felesleges, kinek mik a genetikai adottságai. Mi megmutatjuk az irányt.

 

Nem ígérünk soványságot, de neked optimális formát igen. Nem azonnal, de tartósan. És nem az egészséged árán. Nézz szét nálunk a honlapon a további lehetőségek kapcsán!

Ha akarod tudni, hogy miből és mennyit optimális enned, akkor jelentkezz be.

Ha már nem csak az anyagcseréd típusáról van szó vagy kisebb problémákról, hanem komolyabb hormonális gondjaid vannak és máris laboreredményekkel/-ről szeretnél konzultálni, akkor viszont egyből tovább is irányítanálak ide.

A Bisztróban és a Konyhán is várlak titeket!

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás