NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Átalakulás 4 hónap alatt! 2020.07.22.

Elképesztő eredmény! 

,,Az Ajánlásomat már közel 4 hónapja kaptam meg. Sokszor átolvastam, értelmeztem, emésztettem és sikeresen bele is vágtam.

Aztán jött egy új munka... Barista lettem...igen kávét kellett innom, kóstolnom, 'szakértenem'. Káoszos munkarend, az új munkával járó stressz... de gondolom ezzel is sokatok tud azonosulni.

Mára belerázódtam a dolgokba: tudok előre tervezni, főzni, már tudok úgy kávéminőséget ellenőrizni, hogy sokszor ízlelnem sem kell (ha igen akkor se nyelem le), a sport is visszatért az életembe és még egy promócióval is értékelték a munkámat. Így kb. 3 hete újra 100%-san BocsiViki életmód!!

Az én célom nem a fogyás volt - ne persze volt 1-2 fölös kiló! Az Ajánlást egy hosszú, egészséges élet céljával kértem meg. Akkor még nem sejtettem, hogy ez egy ilyen remek, támogató, lelkesítő, együttérző csapattal jár!!

Egyensúlyi, pajzsmirigyként eleinte kissé nehézkes volt 'utat találni', hiszen "nekünk mindent lehet". De ma már úgy érzem egyre változatosabban tudok isteni fincsiségeket készíteni. Köszönöm Nektek Viktória és Kiki a rendszerért, az okításért, egy egészségesebb életért!

És Nektek Kedves Csapat a rengeteg támogatásért, vicces képekért, szuper receptekért!

ui.: az Ajánlás megkérése óta nem álltam mérlegen. Akkor 51 kg voltam, ma gondoltam ismét megmérem magam, csak a kíváncsiság kedvéért... Jól érzem magam és nem a számok miatt."

Te is szeretnél egy sikertörténet részese lenni? Gyere és tartozz közénk te is!

Jelentkezz be itt!

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás