NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Amikor megváltozik egy élet... 2021.01.05.Vadiúj sikersztorink


,,Szia Viki!

Köszönöm, hogy vagy és megalkottad ezt az “Ajánlást”!
Sokszor próbálkoztam rendbehozni a súlyomat, ilyen-olyan fogyókúrákkal, ami sokszor sikerült is, de csak rövid ideig maradt meg. Legutóbb kemény lelki és idegi megterhelés volt az életemben, ami odavezetett, hogy 105,3 kg lettem az össze-vissza evéstől.

/Igaz, hogy lelkileg még nem vagyok toppon/.

A sógornőmtől hallottam, hogy van megoldás a súlyproblémámra. Akkor még nem foglalkoztam ezzel, csak a depimmel. Azután rá 1 évre megelégeltem a nyavalygásommal és Ajánlást kértem tőled! Februárban kaptam meg és mikor elolvastam, rájöttem, hogy nem fogyókúráznom kell, hanem életmódot váltani.

Március 1-én elkezdtem másképp főzni, étkezni és csoda történt! Olvadtak le a kilók, kezdett visszajönni az életkedvem, tele lettem energiával! 
Elkezdtem mozogni / naponta körbe gyalogoltam a kertet/


Mindig többet-többet! A szomszédok kicsit bolondnak néztek, hogy mindennap körbe-körbe megyek. Mikor már látványos lett a fogyásom, a férjem is becsatlakozott a gyaloglásba és a másképp étkezésbe. A férjem 10 kg-ot “elveszített” mellékhatásként én pedig 23,8 kg-ot! Pár ruha méret váltás volt! Nem szenvedünk / mint a fogyókúráknál/ jókat eszünk, nem éhezünk, sok régi receptet új köntösbe teszünk.

Úgy gondolom, hogy ez az irány nagyon jó, amit megmutattál nekünk! Köszönöm! Sok sikert kívánok a munkádban és az életedben! Ja, most 81,8 kg vagyok, tudom ezen sokan elszörnyülködnek, de én boldog vagyok ettől, mert tudom honnét indultam. Küldök képet is, de kövérről nincs, csak amit az Ajánláshoz küldtem.

Még egyszer örök hála!"

 

Te is szeretnél sikersztorit?

 

Pont ezért a múlt év végén kitaláltunk valamit egy barátommal. Egy olyan dolgot, amivel segíteni akarunk a jelenlegi, beszűkült, lehetőségeit vesztett világban. Egy nagy országos KIHÍVÁST, nyereményekkel. Ezt természetesen most is egy testtel és egészséggel kapcsolatos kihívás. Aki részt vesz benne, mindenképpen nyerni fog.

Vagy pénzt, a legeredményesebb akár 1 millió forintot is vagy jobb testet vagy egészségi állapotot.

Nincs vesztes. És hogy mi is ez?

Nézd meg róla a videót, majd utána a weboldalt:www.bvkihivas.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás