NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Ahol nők dicsérik egymást őszintén, irigység nélkül 2020.05.20.

Ma a BV kismamás csoportban elmeséltem, hogy “hogyan lettem ekkora”, és megígértem, hogy majd azokkal a sorokkal kezdem az én “sikersztoris” beszámolómat.

Azóta ezen a kommenten rágódtam, és csak az járt a fejemben, hogy miért, miért nem tudok végre már valami “wooow”-t magamnak is felmutatni..
Gyermek a nagyszülőknél, ember dolgozik... így van időm kicsit a tükör előtt, MAGAMRA.

Kíváncsiságból kikerestem az Ajanláshoz küldött képeimet, készítettem újakat, és összehasonlítottam.. na nézzük...!

Az első képeken a mérleg anno a csúcsformámat mutatta. 104 kg! Az okai röviden: terhesség, 10 hét folytonos hányás, aztán ‘hozzunk be hamar’ mindent alapon, gyakorlatilag ami előttem volt, fel is faltam.

Amikor 2017 januárjában megjött az Ajánlásom, azonnal bele is kezdtem, 10 napig szigorúan tartottam, jött is az eredmény!
Azt hiszem 8 kg volt 10 nap alatt, szép eredmény, de valljuk be, kb. mintha egy megyei telefonkönyvből egy oldalt kiszakítanál.

Aztán mindig szakaszosan folytattam, gyerek, meg egy mindenevő élettárs mellett, úgy hogy egy “bűnbarlangban” (kávézó, fagyizó, borbár) dolgoztam, mindig elbuktam.

Aztán nyáron Viki konyhás kajáival sikerült 88 kg-ra lemennem.

Aztán jött a tél, amikor itthon voltunk, rengeteg probléma, megint sikerült 95 kg-ra felmennem.
Csak azért nem több, mert Viki főztjét ettem és emellett csábulok el...

A mai képeken 92 kg-t mutat a mérleg.
Látom a nagy változást, és rettenet hálás vagyok Viktórianak az eredményért, és egyben mérges is vagyok magamra, hogy ez több is lehetne!

Azt veszem észre magamon, hogy nekem kellene valaki, aki rendszeresen seggbe rúg, motivál (sajnos itthon nincsen jó hátszél), és a körmömre néz, számon kér.

Szóval, keresek valakit, aki rendszeresen seggbe rúg, ellenőriz és nem barátnőm! 
(Barátoknak mindig könnyebb “magyarázkodni”)

Imádom a csoportot, azt hogy itt tényleg mindenki a másik segítségére van, nők dicsérik egymást őszintén, irigység nélkül! <3


Jelentkezz be te is hozzánk, hogy a tested visszanyerhesse az egészséges egyensúlyát!

Iratkozz fel hírlevelünkre,

ha tetszenek az írásaim és szeretnél értesülni a legfrisebb cikkeim megjelenéséről és hasznos információkról.

Kosár

Összesen $0.0

Megrendelés

Bezárás