Ár

Árak

Bocsi Viki

Bocsi Viki
A módszer kidolgozója és képviselője.
Bíró Balázs

Bíró Balázs
Funkcionális táplálkozási referens.
Kiki

Bali Krisztina
BocsiViki-tanácsadó és edző, jelenleg természetgyógyásznak tanul.
VIP Ajánlás ára: 39.900 ft

A VIP Ajánlásokat a Tanácsadókkal együtt nézzük át, velük együtt elemezzük ki és vesszük át az általad feltöltött profil minden fontos pontját. Minden VIP Ajánlás mögött én is ott vagyok 100%-os figyelemmel. Én tipizálok és adom ki a pontos irányt. Kapcsolattartóid a későbbiekben szintén a Tanácsadók lesznek, azonban minden fontos kérdést továbbítanak nekem és a nap minden órájában online kapcsolatban vagyunk egymással, hogy mindenre a maximális pontosággal válaszoljunk. Folyamatos csapatmunkát végzünk.

Standard Ajánlás ára: 29.900 ft

A Standard Ajánlásokat az általam és képzett Tanácsadók készítik el professzionális módon Neked. Az általuk elkészített anyagok mögött én személyesen nem állok ott, de 100%-os bizalommal lehetsz feléjük is, hiszen egyéb speciális tanulmányaikon felül a módszert elsajátították és folyamatosan tovább is képezzük őket. A továbbiakban a kapcsolattartóid ők lesznek, a felmerülő kérdéseidet arra az e-mail címre írd meg, amelyről az Ajánlást küldték Neked!

Mindkét Ajánlásformával bekerülsz a zárt Ügyfélklubunkba, ahol folyamatos sikerbeszámolókat olvashatsz, recepteket találhatsz, mindezt nagyon jó hangulatban.

Ha pedig konkrét laboreredményekkel, komolyabb emésztőrendszeri, hormonális és egyéb egészségügyi problémákkal kerestek, akkor a Táplálkozásbeállítás csapatához irányítunk titeket, ők azok, akik teljes mértékben kompetensek ezekben a témákban.

Partnerek
Táplálkozás beállítás
Vegital
Dr. Gulyás
Gábriel medical studio
Naturize
Weboldal készítés, Online Marketing - Creative Agent
ExecutiveSuccess
Hair Healthy
Vegital
Vegital
WTN
Betöltés
Adatok mentése...